El Temps a Tarragona: calor i i cel tapat

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 25 de maig

24 mayo 2020 09:41 | Actualizado a 27 mayo 2020 16:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins a migdia, el cel estarà entre mig i molt ennuvolat al terç oest. A la resta, estarà entre poc o mig ennuvolat, sobretot per núvols alts, tot i que fins a primera hora del matí hi haurà alguns estrats baixos a punts de l'interior. A partir de migdia, minvarà progressivament la nuvolositat al sud del país, però creixeran algunes nuvolades a zones de muntanya del Pirineu, sobretot del sector occidental.

Temperatures

Temperatura mínima similar o lleugerament més alta. Es mourà entre 7 i 13 ºC al al Pirineu i entre 11 i 16 ºC a la resta tot i que a l'extrem sud serà una mica més alta. La màxima serà semblant o lleugerament més alta. Es mourà entre 21 i 26ºC al Pirineu i entre 24 i 29 a la resta del país.

Vent

Fins a primera hora del matí i de nou a la nit, el vent bufarà fluix i de direcció variable. La resta de la jornada s'imposarà el vent fluix o moderat, de components sud i oest a la meitat oest i de components sud i est a la meitat est. A banda, fins a migdia i al final del dia bufarà tramuntana a l'Empordà, fluixa o moderada amb ratxes fortes.

Tendència per a demà

De matinada el cel estarà mig ennuvolat a la meitat oest, amb núvols més abundants al terç sud on es mantindran fins al matí. A la resta del país el cel estarà serè o poc ennuvolat, amb el creixent d'algunes nuvolades al Pirineu i Prepirineu a partir del migdia.

Comentarios
Multimedia Diari