Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: compte amb les temperatures extremes

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 28 de juny

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè

Temperatures

Temperatura mínima similar o lleugerament més alta; oscil·larà entre 15 i 20 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 14 i 10 ºC a la depressió Central, i entre 21 i 26 al litoral i prelitoral. Per la seva banda la temperatura màxima serà lleugerament més alta, si bé la màxima a punts del litoral i prelitoral central i nord serà moderadament més alta i oscil·larà entre 31 i 36 ºC al litoral, i entre 37 i 42 ºC a la resta del territori, si bé més baixa al vessant nord del Pirineu on la temperatura mínima i màxima serà lleugerament més baixa. L'ambient serà molt càlid durant les hores centrals del dia arreu.

Visibilitat

Bona en general. A banda, hi haurà calitja a causa de la presència de pols en suspensió..

Vent

Vent fluix i de direcció variable en general. Tot i això, bufarà vent de component sud fluix amb cops moderats durant les hores centrals del dia al litoral i prelitoral, on localment bufarà amb algun cop fort. Aquest vent de component sud també arribarà al llarg de la tarda a la depressió Central i interior de les Terres de l'Ebre.

Tendència per a demà

Cel serè arreu del territori, si bé a partir de migdia hi haurà alguns núvols d'evolució a punts del Pirineu. A banda, al final del dia es formaran alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral nord.Temperatura mínima lleugerament més alta arreu, i temperatura màxima similar, si bé a punts del quadrant nord-est baixarà entre lleugerament i moderadament.

Temas

Comentarios

Lea También