El Temps a Tarragona: compte amb les temperatures extremes

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 28 de juny

27 junio 2019 10:53 | Actualizado a 05 julio 2019 13:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè

Temperatures

Temperatura mínima similar o lleugerament més alta; oscil·larà entre 15 i 20 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 14 i 10 ºC a la depressió Central, i entre 21 i 26 al litoral i prelitoral. Per la seva banda la temperatura màxima serà lleugerament més alta, si bé la màxima a punts del litoral i prelitoral central i nord serà moderadament més alta i oscil·larà entre 31 i 36 ºC al litoral, i entre 37 i 42 ºC a la resta del territori, si bé més baixa al vessant nord del Pirineu on la temperatura mínima i màxima serà lleugerament més baixa. L'ambient serà molt càlid durant les hores centrals del dia arreu.

Visibilitat

Bona en general. A banda, hi haurà calitja a causa de la presència de pols en suspensió..

Vent

Vent fluix i de direcció variable en general. Tot i això, bufarà vent de component sud fluix amb cops moderats durant les hores centrals del dia al litoral i prelitoral, on localment bufarà amb algun cop fort. Aquest vent de component sud també arribarà al llarg de la tarda a la depressió Central i interior de les Terres de l'Ebre.

Tendència per a demà

Cel serè arreu del territori, si bé a partir de migdia hi haurà alguns núvols d'evolució a punts del Pirineu. A banda, al final del dia es formaran alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral nord.Temperatura mínima lleugerament més alta arreu, i temperatura màxima similar, si bé a punts del quadrant nord-est baixarà entre lleugerament i moderadament.

Comentarios
Multimedia Diari