El Temps a Tarragona: continua el bon temps

La previsió meteorològica d'aquest divendres 29 de novembre

28 noviembre 2019 11:24 | Actualizado a 29 noviembre 2019 17:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada el cel romandrà mig, puntualment molt ennuvolat per bandes de núvols alts. Al llarg del matí la nuvolositat minvarà de nord a sud, i fins al vespre el cel quedarà serè o poc ennuvolat arreu; en canvi, a partir de llavors hi haurà, de nou, un lleuger augment dels núvols alts d'oest a est del territori. Independentment, al massís del Port hi haurà alguns estrats baixos, persistents gran part de la jornada.

Pluja

Durant les primeres hores de la matinada no es descarta alguna precipitació feble, minsa i aïllada al terç oest del territori, sobretot al Pirineu i Prepirineu occidental. Cota de neu: 2000 metres.

Temperatures

La temperatura mínima i màxima seran similars. La primera oscil·larà entre 1 i 6 ºC al Pirineu, entre 3 i 8 ºC al Prepirineu, entre 5 i 10 ºC a la depressió Central i prelitoral, i entre 7 i 12 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima oscil·larà entre 11 i 16 ºC al Pirineu, entre els 12 i 17 ºC al Prepirineu, i entre 15 i 20 ºC a la resta del territori, puntualment més alta al terç sud.

Vent

A ponent i litoral i prelitoral sud predominarà el vent de component oest d'intensitat entre fluixa i moderada amb algun cop fort, malgrat que de matinada predominarà el vent fluix i de direcció variable. A la resta del Principat el vent serà fluix i de direcció variable amb estones de component sud fluix. A banda, al llarg de la tarda bufarà tramunana entre fluixa i moderada, al nord i est de l'Alt Empordà.

Tendència per a demà

De matinada cel poc ennuvolat per bandes de núvols alts, si bé també hi haurà alguns intervals de núvols baixos al terç sud i quadrant nord-est que deixaran el cel mig i molt ennuvolat. Al llarg del matí els núvols baixos s'estendran de sud a nord, alhora que minvaran els del quadrant nord-est i durant la tarda el cel quedarà molt ennuvolat o cobert al quadrant nord-occidental i poc ennuvolat a la resta. Al vespre la nuvolositat augmentarà a la meitat oest on també quedarà entre mig i molt ennuvolat.

Comentarios
Multimedia Diari