Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: dia de tràmit a l'espera de la calor prevista el cap de setmana

La previsió meteorològica d'aquest divendres 10 de maig

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel molt ennuvolat o cobert al Pirineu i Prepirineu, amb el creixement de nuvolades a partir del final del matí. A la resta del territori de matinada està mig ennuvolat. Amb tot, al matí els núvols minvaran i quedarà poc ennuvolat. A partir de migdia la nuvolositat tornarà a ser més abundant i compacta, també amb el creixement d'algunes nuvolades a punts de muntanya, i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat.

Pluja

Fins a migdia s'espera precipitació feble al Pirineu i al Prepirineu, sobretot al sector occidental, mentre que de matinada no se'n descarta a punts del quadrant nord-oest. A partir de llavors s'espera precipitació en forma de ruixat de distribució irregular a punts de l'interior, sobretot al Pirineu i al Prepirineu. A partir del vespre podrà arribar a punts del litoral. Serà d'intensitat entre feble i moderada, localment acompanyada de tempesta i no es descarta al Pirineu i del Prepirineu deixi calamarsa. Acumularà quantitats entre minses i poc abundants de precipitació.

Temperatures

Temperatura mínima i màxima entre lleugerament i moderadament més alta. Tot i això, al litoral sud la temperatura mínima serà semblant. La temperatura mínima se situarà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, entre 8 i 13 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al litoral i al prelitoral nord, i entre 11 i 16 ºC a la resta del país. La màxima se situarà entre 18 i 23 ºC al Pirineu, entre 20 i 25 ºC al quadrant nord-est i entre 23 i 28 ºC a la resta del país.

Vent

De matinada i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable. Al centre de la jornada bufarà entre fluix i moderat, de component sud al litoral i al quadrant nord-est i de component sud i oest a la resta del territori.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts, si bé a punts del litoral i del prelitoral nord hi haurà intervals de núvols baixos que localment deixaran el cel mig ennuvolat. A més, a partir de mig matí creixeran nuvolades a punts del quadrant nord-est i al Pirineu i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat o cobert fins a mig matí i de nou a partir del vespre, mentre que la resta del dia quedarà poc o mig ennuvolat.

Temas

Comentarios

Lea También