Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: dia de tràmit a l'espera de la calor prevista el cap de setmana

La previsió meteorològica d'aquest divendres 10 de maig

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel molt ennuvolat o cobert al Pirineu i Prepirineu, amb el creixement de nuvolades a partir del final del matí. A la resta del territori de matinada està mig ennuvolat. Amb tot, al matí els núvols minvaran i quedarà poc ennuvolat. A partir de migdia la nuvolositat tornarà a ser més abundant i compacta, també amb el creixement d'algunes nuvolades a punts de muntanya, i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat.

Pluja

Fins a migdia s'espera precipitació feble al Pirineu i al Prepirineu, sobretot al sector occidental, mentre que de matinada no se'n descarta a punts del quadrant nord-oest. A partir de llavors s'espera precipitació en forma de ruixat de distribució irregular a punts de l'interior, sobretot al Pirineu i al Prepirineu. A partir del vespre podrà arribar a punts del litoral. Serà d'intensitat entre feble i moderada, localment acompanyada de tempesta i no es descarta al Pirineu i del Prepirineu deixi calamarsa. Acumularà quantitats entre minses i poc abundants de precipitació.

Temperatures

Temperatura mínima i màxima entre lleugerament i moderadament més alta. Tot i això, al litoral sud la temperatura mínima serà semblant. La temperatura mínima se situarà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, entre 8 i 13 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al litoral i al prelitoral nord, i entre 11 i 16 ºC a la resta del país. La màxima se situarà entre 18 i 23 ºC al Pirineu, entre 20 i 25 ºC al quadrant nord-est i entre 23 i 28 ºC a la resta del país.

Vent

De matinada i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable. Al centre de la jornada bufarà entre fluix i moderat, de component sud al litoral i al quadrant nord-est i de component sud i oest a la resta del territori.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts, si bé a punts del litoral i del prelitoral nord hi haurà intervals de núvols baixos que localment deixaran el cel mig ennuvolat. A més, a partir de mig matí creixeran nuvolades a punts del quadrant nord-est i al Pirineu i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat o cobert fins a mig matí i de nou a partir del vespre, mentre que la resta del dia quedarà poc o mig ennuvolat.

Temas

Comentarios

Lea También