El Temps a Tarragona: diumenge de sol abans d'un nou canvi

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 24 de maig

23 mayo 2020 09:39 | Actualizado a 24 mayo 2020 15:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel estarà poc o puntualment mig ennuvolat en general amb el pas de bandes de núvols alts i mitjans, sobretot al final del dia quan es faran més abundants i compactes al terç sud i a Ponent. A banda, a partir de migdia creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot del Pirineu i Prepirineu, on el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat. Independentment de matinada hi haurà alguns estrats baixos locals a l'extrem sud del litoral i al nord de la depressió Central.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar en general. La temperatura màxima baixarà entre lleugerament i moderadament. La temperatura mínima es mourà entre 8 i 13 ºC al Pirineu i Prepirineu, 10 i 15 ºC a la depressió Central i al prelitoral i entre 13 i 18 ºC al litoral. La temperatura màxima oscil·larà entre 20 i 25 ºC al Pirineu i entre 22 i 27 ºC a la resta del país, tot i que serà més alta a Ponent i l'interior de les Terres de l'Ebre.

Vent

A l'Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada amb alguns cops forts al nord del sector fins a migdia, mentre que a partir de llavors tendirà a quedar fluixa o moderada i restringida al nord del cap de Creus. A la resta, fins a primeres hores del matí i de nou a la nit el vent bufarà fluix i de direcció variable, amb terral de matinada al litoral. La resta de la jornada s'imposarà progressivament el vent de component sud fluix o moderat, tot i que a Ponent bufarà de component oest fins a primeres hores de la tarda.

Tendència per a demà

Fins a migdia, el cel estarà entre mig i molt ennuvolat a Ponent i el terç sud del país. A la resta, estarà poc o mig ennuvolat, sobretot per núvols alts, tot i que fins a primera hora del matí hi haurà alguns estrats baixos a punts de l'interior. A partir de migdia, minvarà progressivament la nuvolositat al sud del país, però creixeran nuvolades a zones de muntanya que es desplaçaran de nord a sud cap a d'altres zones

Comentarios
Multimedia Diari