El Temps a Tarragona: diumenge de sol i dilluns tornen el núvols

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 31 de maig

30 mayo 2020 09:31 | Actualizado a 30 mayo 2020 10:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel romandrà serè o poc ennuvolat pel pas d'algunes franges de núvols alts i prims, que seran més abundants i compactes al final del dia i a la meitat sud. A banda, fins a primera hora del matí i de nou al final del dia hi haurà estrats baixos al litoral i prelitoral, que, de matinada també apareixeran a altres punts de l'interior. Independentment, a partir de mig matí creixeran nuvolades a punts de muntanya, especialment al Pirineu i Prepirineu, que localment deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant. Es mourà entre 9 i 14 ºC al Pirineu, al Prepirineu i a la depressió Central i entre 12 i 17 ºC al litoral i prelitoral. La màxima serà semblant o lleugerament més alta. Es mourà entre 22 i 27 ºC al Pirineu i al litoral i entre 25 i 30 ºC a la resta del país.

Vent

De matinada i al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. Al llarg del matí, s'imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat.

Tendència per a demà

De matinada la nuvolositat augmentarà i al llarg del matí quedarà entre mig i molt ennuvolat. A partir del final la nuvolositat tendirà a fer-se menys compacta fins a quedar el cel en general entre poc i mig ennuvolat, alhora que creixeran nuvolades a punts de muntanya del Pirineu, Prepirineu, interior del quadrant nord-est i resta del prelitoral deixant el cel entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert, en aquests sectors

Comentarios
Multimedia Diari