Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: diumenge de sol i dilluns tornen el núvols

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 31 de maig

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

El cel romandrà serè o poc ennuvolat pel pas d'algunes franges de núvols alts i prims, que seran més abundants i compactes al final del dia i a la meitat sud. A banda, fins a primera hora del matí i de nou al final del dia hi haurà estrats baixos al litoral i prelitoral, que, de matinada també apareixeran a altres punts de l'interior. Independentment, a partir de mig matí creixeran nuvolades a punts de muntanya, especialment al Pirineu i Prepirineu, que localment deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant. Es mourà entre 9 i 14 ºC al Pirineu, al Prepirineu i a la depressió Central i entre 12 i 17 ºC al litoral i prelitoral. La màxima serà semblant o lleugerament més alta. Es mourà entre 22 i 27 ºC al Pirineu i al litoral i entre 25 i 30 ºC a la resta del país.

Vent

De matinada i al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. Al llarg del matí, s'imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat.

Tendència per a demà

De matinada la nuvolositat augmentarà i al llarg del matí quedarà entre mig i molt ennuvolat. A partir del final la nuvolositat tendirà a fer-se menys compacta fins a quedar el cel en general entre poc i mig ennuvolat, alhora que creixeran nuvolades a punts de muntanya del Pirineu, Prepirineu, interior del quadrant nord-est i resta del prelitoral deixant el cel entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert, en aquests sectors

Temas

Comentarios

Lea También