El Temps a Tarragona: domini del sol amb núvols alts

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 17 de juny

15 junio 2019 15:10 | Actualizado a 17 junio 2019 05:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Domini del cel serè en general, si bé fins a mig matí creuaran alguns núvols alts i prims. A més, durant les hores centrals del dia creixeran nuvolades a zones de muntanya, especialment del Pirineu, Prepirineu, serralada Transversal i massís del Port, mentre que a partir de mitja tarda arribaran núvols alts per l'oest del territori. Independentment, hi haurà algun estrat baix al litoral, sobretot de matinada i al final del dia.

Temperatures

Temperatura mínima i màxima entre lleugerament i moderadament més alta, sobretot la màxima a l'interior. La mínima es mourà entre 4 i 9 ºC al Pirineu, entre 9 i 14 ºC al Prepirineu, entre 11 i 16 ºC a la depressió central i prelitoral central i nord i entre 14 i 19 ºC a la resta del prelitoral i al litoral. La màxima oscil·larà entre 23 i 28 ºC al litoral, entre 30 i 35 ºC a Ponent i Terres de l'Ebre, i entre 27 i 32 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

Visibilitat bona al litoral i entre bona i excel·lent a la resta del país.

Vent

De matinada i fins a primera hora del matí el vent serà fluix i de direcció a l'interior, amb intervals de calma, i bufarà de terral fluix al litoral; tot i això, hi haurà intervals de vent de component sud a les Terres de l'Ebre. Durant les hores centrals del dia dominarà el vent de component sud i est al litoral, prelitoral i quadrant nord-est, i el component sud a la resta de l'interior, arreu entre fluix i moderat, tot i que hi haurà alguns cops forts durant la tarda al litoral, prelitoral i a la depressió central. A la nit quedarà fluix i de direcció variable arreu, per bé que continuarà bufant el component sud entre fluix i moderat a les Terres de l'Ebre i al litoral empordanès.

Tendència per a demà

Fins a migdia creuaran bandes de núvols alts i mitjans, que seran més compactes i abundants fins a mig matí al quadrant nord-oest. La resta del dia el cel estarà serè, per bé que durant la tarda creixeran alguns núvols d'evolució diürna a punts de muntanya i n'arribaran pel terç oest. Independentment, hi haurà algun estrat baix al litoral, sobretot al sud i preferentment al matí i de nou a la nit.

Comentarios
Multimedia Diari