Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: domini del sol amb núvols alts

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 17 de juny

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dilluns a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dilluns a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Domini del cel serè en general, si bé fins a mig matí creuaran alguns núvols alts i prims. A més, durant les hores centrals del dia creixeran nuvolades a zones de muntanya, especialment del Pirineu, Prepirineu, serralada Transversal i massís del Port, mentre que a partir de mitja tarda arribaran núvols alts per l'oest del territori. Independentment, hi haurà algun estrat baix al litoral, sobretot de matinada i al final del dia.

Temperatures

Temperatura mínima i màxima entre lleugerament i moderadament més alta, sobretot la màxima a l'interior. La mínima es mourà entre 4 i 9 ºC al Pirineu, entre 9 i 14 ºC al Prepirineu, entre 11 i 16 ºC a la depressió central i prelitoral central i nord i entre 14 i 19 ºC a la resta del prelitoral i al litoral. La màxima oscil·larà entre 23 i 28 ºC al litoral, entre 30 i 35 ºC a Ponent i Terres de l'Ebre, i entre 27 i 32 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

Visibilitat bona al litoral i entre bona i excel·lent a la resta del país.

Vent

De matinada i fins a primera hora del matí el vent serà fluix i de direcció a l'interior, amb intervals de calma, i bufarà de terral fluix al litoral; tot i això, hi haurà intervals de vent de component sud a les Terres de l'Ebre. Durant les hores centrals del dia dominarà el vent de component sud i est al litoral, prelitoral i quadrant nord-est, i el component sud a la resta de l'interior, arreu entre fluix i moderat, tot i que hi haurà alguns cops forts durant la tarda al litoral, prelitoral i a la depressió central. A la nit quedarà fluix i de direcció variable arreu, per bé que continuarà bufant el component sud entre fluix i moderat a les Terres de l'Ebre i al litoral empordanès.

Tendència per a demà

Fins a migdia creuaran bandes de núvols alts i mitjans, que seran més compactes i abundants fins a mig matí al quadrant nord-oest. La resta del dia el cel estarà serè, per bé que durant la tarda creixeran alguns núvols d'evolució diürna a punts de muntanya i n'arribaran pel terç oest. Independentment, hi haurà algun estrat baix al litoral, sobretot al sud i preferentment al matí i de nou a la nit.

Temas

Comentarios

Lea También