El Temps a Tarragona: alerta per forts vents

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 26 de febrer

25 febrero 2020 18:53 | Actualizado a 02 marzo 2020 13:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Al vessant nord del Pirineu i altres punts de l'extrem nord el cel romandrà cobert o molt ennuvolat per intervals de núvols baixos al llarg de tota la jornada, mentre que a la resta de la serralada, el cel estarà entre poc i mig ennuvolat. A més, al llarg de la jornada també hi haurà intervals de núvols a punts del quadrant nord-est i durant la matinada es podran formar núvols baixos a punts de l'interior del terç sud; en general deixaran el cel mig o molt ennuvolat. A la resta del territori el cel romandrà serè o poc ennuvolat en general pel pas d'alguns núvols alts i prims d'oest a est. Malgrat tot, a partir de mitja tarda augmentaran els núvols mitjans arreu i al final del dia deixaran el cel mig ennuvolat.

Pluja

Al vessant nord del Pirineu s'espera precipitació feble, localment moderada a cotes altes, i intermitent al llarg de tota la jornada, que de forma més dispersa també s'estendrà a d'altres punts de l'extrem nord de la serralada. A més, hi haurà alguns ruixats febles i dispersos a punts del quadrant nord-est, sobretot a la tarda. En general, les quantitats de precipitació acumulada seran minses, o localment poc abundants. La cota de neu al vessant nord del Pirineu i resta de l'extrem nord se situarà entorn dels 1.000 metres fins a migdia i baixarà cap als 800 metres a la tarda, puntualment per sota al final del dia. A la resta del territori es situarà entorn dels 1.200 metres, si bé baixarà al final del dia fins als 1.000 metres.

Temperatures

La temperatura mínima i màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa. Els valors mínims es mouran entre -2 i 3 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 1 i 6 ºC a la depressió Central, entre 3 i 8 ºC al Prelitoral, i entre 4 i 9 ºC al litoral. Els valors màxims oscil·laran entre 8 i 13 ºC al Pirineu, més baixes al seu vessant nord, entre 10 i 15 ºC al Prepirineu, i entre 13 i 18 ºC a la resta del territori.

Vent

Bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, si bé bufarà amb cops forts o molt forts a cotes altes del país, a Ponent i a la meitat sud, en especial al Camp de Tarragona. Independentment a l'interior del quadrant nord-est i punts del litoral central i sud de la Costa Brava hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Fins a migdia estarà molt ennuvolat o cobert al terç nord i entre mig i molt ennuvolat a la resta del territori. A la tarda, la nuvolositat tendirà a minvar i quedarà mig ennuvolat al terç nord i poc ennuvolat a la resta. Malgrat tot, al vessant nord del Pirineu es mantindrà molt ennuvolat.

Comentarios
Multimedia Diari