El Temps a Tarragona: el termòmetre no afluixa

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 4 d'octubre

03 octubre 2019 11:11 | Actualizado a 05 octubre 2019 16:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè amb núvols d'evolució diürna al Pirineu i Prepirineu. Independentment, al vessant nord del Pirineu quedarà molt ennuvolat durant la tarda i vespre. Per altra banda, al quadrant nord-est hi haurà alguns intervals de núvols a partir de mitja tarda.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant. Oscil·larà entre 4 i 9 ºC al Pirineu, entre 6 i 11 ºC al Prepirineu, entre 13 i 18 ºC al litoral i entre 8 i 13 ºC a la resta del territori. La temperatura màxima serà lleugerament més alta. Voltarà entre 20 i 25 ºC al Pirineu, entre 25 i 30 ºC a Ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre i entre 23 i 28 ºC a la resta del país.

Vent

Bufarà fluix i de direcció variable al quadrant nord-est. A la resta bufarà de component nord i oest entre fluix i moderat, més reforçat a partir del vespre. Per altra banda, al centre del dia, a la meitat sud litoral s'imposarà el component sud entre fluix i moderat.

Tendència per a demà

Cel serè. Independentment, al vessant nord del Pirineu quedarà molt ennuvolat a partir del vespre. Per altra banda, al quadrant nord-est hi haurà intervals de núvols.

Comentarios
Multimedia Diari