El Temps a Tarragona: el vent minvarà al llarg del dia

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 10 de desembre

09 diciembre 2019 11:35 | Actualizado a 10 diciembre 2019 13:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè en general, o poc ennuvolat per bandes de núvols alts que seran més extensos a partir de la tarda. A banda, fins a mig matí hi haurà estrats baixos al nord de la depressió Central i a punts del prelitoral sud. A banda, al vessant nord del Pirineu el cel passarà de molt ennuvolat a poc ennuvolat o serè durant la matinada.

Temperatures

La temperatura mínima i màxima serà semblant o baixarà lleugerament. La temperatura mínima se situarà entre els -3 i 2 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 12 i 17 ºC i entre els 9 i 14 ºC a la resta. La temperatura màxima oscil·larà entre els 7 i 12 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 12 i 17 ºC al litoral i entre els 9 i 14 ºC a la resta.

Vent

Vent de components nord i oest en general. Fins a migdia serà fluix o moderat amb alguns cops forts, amb ratxes molt fortes de tramuntana a la Costa Brava i de mestral a les Terres de l'Ebre. Amb el pas de les hores, el vent tendirà a afluixar i a la tarda quedarà entre fluix i moderat, amb cops forts a l'Empordà. A banda, hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable al sud de la Costa Brava, nord del litoral central, interior del quadrant nord-est i nord de la depressió Central.

Tendència per a demà

De matinada hi haurà intervals de núvols alts i mitjans que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. Al centre del dia la nuvolositat serà més compacta. A partir de mitja tarda la nuvolositat es restringirà al vessant nord del Pirineu.

Comentarios
Multimedia Diari