Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: els núvols marxaran i el sol s'imposarà el cap de setmana

La previsió meteorològica d'aquest divendres 6 de desembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Fins a mig matí el cel romandrà entre mig i molt ennuvolat a la meitat sud, i entre poc i mig ennuvolat a la resta. A partir de llavors la nuvolositat minvarà fins a quedar poc ennuvolat a la tarda. Al final del dia arribaran núvols alts. Independentment, hi haurà estrats baixos a Ponent.

Pluja

És probable precipitació feble i dispersa a la meitat sud fins a mig matí. S'acumularan quantitats minses.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant a la meitat sud i lleugerament més baixa a la resta. La temperatura màxima serà lleugerament més alta, tot i que localment baixarà a Ponent. La temperatura mínima oscil·larà entre -1 i 4 ºC al Pirineu, entre 2 i 7 ºC al Prepirineu, depressió Central i al prelitoral nord i central i entre 7 i 12 ºC a la resta del país. La temperatura màxima es mourà entre 12 i 17 ºC al litoral i prelitoral i entre 9 i 14 ºC a la resta del país, les més baixes a Ponent.

Vent

Fins a migdia, el vent bufarà de components nord i est entre fluix i moderat amb ratxes fortes al litoral. A partir d'aleshores bufarà fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

El cel estarà serè o poc ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans que aniran creuant de nord a sud. Independentment, hi haurà bancs d'estrats baixos a la depressió Central que localment seran persistents a Ponent.

Temas

Comentarios

Lea También