El Temps a Tarragona: fregant els 30 graus a l'Ebre

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 14 de maig

13 mayo 2019 12:18 | Actualizado a 14 mayo 2019 18:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè en general. Tot i així, al final del dia es formaran alguns núvols baixos al litoral sud.

Temperatures

Temperatura mínima semblant i màxima semblant o lleugerament més alta. Ara bé, al quadrant nord-est la mínima serà lleugerament més baixa i la màxima lleugerament més alta. La mínima oscil·larà entre 0 i 5 ºC al Pirineu, entre 2 i 7 ºC al Prepirineu, entre 4 i 9 ºC a la depressió Central, entre els 6 i 11 ºC al prelitoral i entre els 10 i 15 ºC al litoral. La màxima es mourà entre els 18 i 23 ºC al Pirineu, entre els 22 i 27 ºC al Prepirineu, l'interior del quadrant nord-est i el litoral, i entre 24 i 29 ºC a la resta de la depressió Central, el prelitoral i la vall de l'Ebre.

Vent

Vent de component nord entre fluix i moderat a l'Empordà, amb tramuntana més reforçada fins a migdia quan hi haurà cops forts al nord del sector. A la resta vent fluix i de direcció variable fins a mig matí i de nou al final del dia. La resta del dia s'imposarà el component sud entre fluix i moderat, més reforçat a la tarda al terç sud i Ponent.

Tendència per a demà

Cel serè tot i que a partir de mitja tarda hi haurà alguns intervals de núvols al Pirineu i al sector central del litoral i prelitoral. Al litoral i prelitoral sud hi haurà intervals de núvols baixos que seran més trencats al centre del dia.

Comentarios
Multimedia Diari