Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: fregant els 30 graus a l'Ebre

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 14 de maig

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè en general. Tot i així, al final del dia es formaran alguns núvols baixos al litoral sud.

Temperatures

Temperatura mínima semblant i màxima semblant o lleugerament més alta. Ara bé, al quadrant nord-est la mínima serà lleugerament més baixa i la màxima lleugerament més alta. La mínima oscil·larà entre 0 i 5 ºC al Pirineu, entre 2 i 7 ºC al Prepirineu, entre 4 i 9 ºC a la depressió Central, entre els 6 i 11 ºC al prelitoral i entre els 10 i 15 ºC al litoral. La màxima es mourà entre els 18 i 23 ºC al Pirineu, entre els 22 i 27 ºC al Prepirineu, l'interior del quadrant nord-est i el litoral, i entre 24 i 29 ºC a la resta de la depressió Central, el prelitoral i la vall de l'Ebre.

Vent

Vent de component nord entre fluix i moderat a l'Empordà, amb tramuntana més reforçada fins a migdia quan hi haurà cops forts al nord del sector. A la resta vent fluix i de direcció variable fins a mig matí i de nou al final del dia. La resta del dia s'imposarà el component sud entre fluix i moderat, més reforçat a la tarda al terç sud i Ponent.

Tendència per a demà

Cel serè tot i que a partir de mitja tarda hi haurà alguns intervals de núvols al Pirineu i al sector central del litoral i prelitoral. Al litoral i prelitoral sud hi haurà intervals de núvols baixos que seran més trencats al centre del dia.

Temas

Comentarios

Lea También