El Temps a Tarragona: hi haurà bon temps, però no es descarta una gotellada

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 9 d'octubre

08 octubre 2019 10:06 | Actualizado a 09 octubre 2019 12:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins a mig matí el cel estarà serè o poc ennuvolat per alguna franja de núvol alt i prim, si bé també hi haurà núvols baixos al litoral, prelitoral i punts de la depressió Central que deixaran el cel puntualment mig ennuvolat. A partir de llavors els núvols augmentaran inicialment pel Pirineu i resta de la meitat est i al llarg de la tarda s'estendran per la resta del país, excepte al Prepirineu Occidental, Ponent i Terres de l'Ebre.

Pluja

A partir de migdia, s'espera ruixats dispersos a la meitat est, mentre que al final del dia també se'n produiran a altres punts de la Catalunya Central i del Camp de Tarragona. Seran d'intensitat feble en conjunt i puntualment moderada, sobretot a partir del vespre i al litoral i prelitoral sud. Independentment, al vessant nord del Pirineu és possible precipitació feble a partir de mig matí. En general, s'acumularan quantitats minses de precipitació.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta. Oscil·larà entre 5 i 10 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 8 i 13 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 10 i 15 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord i entre 14 i 19 ºC a la resta del litoral. La temperatura màxima baixarà entre lleugerament i moderadament al Pirineu i a la meitat est, i serà similar a la resta del territori, fins i tot lleugerament superior al litoral sud. Rondarà entre 25 i 30 ºC a Ponent, a les Terres de l'Ebre i al litoral sud i entre 21 i 26 ºC a la resta del país, més baixa al vessant nord del Pirineu.

Vent

De matinada el vent serà fluix i de direcció variable, amb terral al litoral i intervals de calma a l'interior, mentre que al matí bufarà de component sud i oest al Pirineu, Prepirineu i terç oest i de component sud i est fluix amb cops moderats a la resta del territori. A partir de la tarda el vent es reforçarà i s'imposarà el component nord i est al litoral i a les Terres de l'Ebre entre fluix i moderat amb cops forts, i el component sud i oest entre fluix i moderat a la resta de Catalunya.

Tendència per a demà

A la meitat est i al sector central del litoral i prelitoral el cel estarà entre mig i molt ennuvolat durant el matí. Al llarg de la tarda la nuvolositat minvarà, però augmentarà de nou al final del dia a la meitat sud del litoral i prelitoral. A la resta del territori dominarà el cel serè o poc ennuvolat.

Comentarios
Multimedia Diari