El Temps a Tarragona: temperatures lleugerament més altes

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 21 de juliol

20 julio 2019 11:22 | Actualizado a 20 julio 2019 11:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel romandrà serè o poc ennuvolat durant tota la jornada si bé a partir de migdia apareixeran alguns núvols d'evolució diürna a punts de muntanya que, transitòriament, deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat. Independentment, fins a primera hora del matí, i de nou al vespre, hi haurà alguns núvols baixos a trams del litoral i punts del prelitoral, sobretot sector nord i sud.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta; la temperatura màxima es mantindrà semblant o lleugerament més alta. La mínima oscil·larà entre els 13 i 18 ºC al Pirineu, entre els 21 i 25 ºC al litoral i prelitoral sud i entre els 15 i 20 ºC a la resta del país. La màxima oscil·larà entre els 27 i 32 ºC al litoral, entre 32 i 37 ºC a Ponent i Terres de l'Ebre, i entre 29 i 34 ºC a la resta.

Vent

De matinada i de nou al vespre el vent serà fluix i de direcció variable. Durant les hores centrals del dia bufarà vent de component sud i est fluix en general amb predomini del component sud a la tarda a l'interior.

Tendència per a demà

El cel romandrà serè o poc ennuvolat durant tota la jornada si bé a partir de migdia apareixeran alguns núvols d'evolució diürna a punts de l'extrem nord del Pirineu que, transitòriament, deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat. Independentment, de matinada i fins a primera hora del matí, hi haurà alguns intervals de núvols baixos als dos extrems del litoral.

Comentarios
Multimedia Diari