Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: temperatures lleugerament més altes

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 21 de juliol

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

El cel romandrà serè o poc ennuvolat durant tota la jornada si bé a partir de migdia apareixeran alguns núvols d'evolució diürna a punts de muntanya que, transitòriament, deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat. Independentment, fins a primera hora del matí, i de nou al vespre, hi haurà alguns núvols baixos a trams del litoral i punts del prelitoral, sobretot sector nord i sud.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta; la temperatura màxima es mantindrà semblant o lleugerament més alta. La mínima oscil·larà entre els 13 i 18 ºC al Pirineu, entre els 21 i 25 ºC al litoral i prelitoral sud i entre els 15 i 20 ºC a la resta del país. La màxima oscil·larà entre els 27 i 32 ºC al litoral, entre 32 i 37 ºC a Ponent i Terres de l'Ebre, i entre 29 i 34 ºC a la resta.

Vent

De matinada i de nou al vespre el vent serà fluix i de direcció variable. Durant les hores centrals del dia bufarà vent de component sud i est fluix en general amb predomini del component sud a la tarda a l'interior.

Tendència per a demà

El cel romandrà serè o poc ennuvolat durant tota la jornada si bé a partir de migdia apareixeran alguns núvols d'evolució diürna a punts de l'extrem nord del Pirineu que, transitòriament, deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat. Independentment, de matinada i fins a primera hora del matí, hi haurà alguns intervals de núvols baixos als dos extrems del litoral.

Temas

Comentarios

Lea También