El Temps a Tarragona: l'interior de l'Ebre segueix sent un forn

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 29 de juny

28 junio 2019 11:11 | Actualizado a 02 julio 2019 19:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè arreu del territori, si bé a partir de migdia hi haurà nuvolades a punts del Pirineu i Prepirineu. A banda, al final del dia es formaran alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral nord i del delta de l'Ebre.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més alta arreu; oscil·larà entre els 12 i 17 ºC al Pirineu, entre els 17 i 22 ºC al Prepirineu, entre 15 i 20 ºC a la depressió Central, litoral i prelitoral nord, entre 18 i 23 ºC a la resta del prelitoral, i entre els 20 i 25 ºC a la resta del litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima similar, tret de punts de ponent i interior de la vall de l'Ebre on pujarà lleugerament. Nogensmenys a punts del quadrant nord-est i litoral central baixarà lleugerament; oscil·larà entre 31 i 36 ºC al litoral, entre 33 i 38 ºC al quadrant nord-est, i entre els 37 i 42 ºC a la resta del Principat..

Vent

Fins a primera hora del matí i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable. Al llarg del matí s'imposarà progressivament el vent de component sud arreu, amb estones de component oest a la meitat oest fins a la tarda, tret de punts del quadrant nord-est i resta del litoral on predominarà el component est; ambdós bufaran d'intensitat entre feble i moderada. A banda, a l'extrem nord del Pirineu hi haurà estones de component nord fluix a partir de migdia.

Tendència per a demà

Cel serè arreu del territori, si bé de matinada i fins a primera hora del matí hi haurà alguns intervals de núvols baixos als dos extrems del litoral. A banda, a partir de migdia, hi haurà nuvolades a punts del Pirineu i Prepirineu i punts de l'interior del quadrant nord-est que localment deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat.

Comentarios
Multimedia Diari