Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: l'interior de l'Ebre segueix sent un forn

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 29 de juny

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè arreu del territori, si bé a partir de migdia hi haurà nuvolades a punts del Pirineu i Prepirineu. A banda, al final del dia es formaran alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral nord i del delta de l'Ebre.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més alta arreu; oscil·larà entre els 12 i 17 ºC al Pirineu, entre els 17 i 22 ºC al Prepirineu, entre 15 i 20 ºC a la depressió Central, litoral i prelitoral nord, entre 18 i 23 ºC a la resta del prelitoral, i entre els 20 i 25 ºC a la resta del litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima similar, tret de punts de ponent i interior de la vall de l'Ebre on pujarà lleugerament. Nogensmenys a punts del quadrant nord-est i litoral central baixarà lleugerament; oscil·larà entre 31 i 36 ºC al litoral, entre 33 i 38 ºC al quadrant nord-est, i entre els 37 i 42 ºC a la resta del Principat..

Vent

Fins a primera hora del matí i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable. Al llarg del matí s'imposarà progressivament el vent de component sud arreu, amb estones de component oest a la meitat oest fins a la tarda, tret de punts del quadrant nord-est i resta del litoral on predominarà el component est; ambdós bufaran d'intensitat entre feble i moderada. A banda, a l'extrem nord del Pirineu hi haurà estones de component nord fluix a partir de migdia.

Tendència per a demà

Cel serè arreu del territori, si bé de matinada i fins a primera hora del matí hi haurà alguns intervals de núvols baixos als dos extrems del litoral. A banda, a partir de migdia, hi haurà nuvolades a punts del Pirineu i Prepirineu i punts de l'interior del quadrant nord-est que localment deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat.

Temas

Comentarios

Lea También