El Temps a Tarragona: núvols de pas sense risc d'aigua

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 29 de gener

28 enero 2020 09:59 | Actualizado a 29 enero 2020 15:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Circularan bandes de núvols alts i mitjans al llarg del dia de sud-oest al nord-est que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en general, si bé fins a migdia estarà poc ennuvolat a la meitat nord de Catalunya. La nuvolositat més abundant i compacta la trobarem al quadrant nord-oest a partir de migdia, on també hi haurà núvols baixos.

Temperatures

La temperatura, tant mínima com màxima, serà similar o lleugerament superior. La primera es mnourà entre -1 i 4 ºC al Pirineu, entre 1 i 6 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre 4 i 9 ºC al prelitoral i al litoral nord i entre 6 i 11 ºC al litoral central i sud. La màxima oscil·larà entre 9 i 14 ºC al Pirineu, entre 14 i 19 ºC al prelitoral, al litoral i a Ponent, i entre 11 i 16 ºC a la resta.

Vent

En general el vent serà fluix i de direcció variable, amb intervals de calma a l'interior durant la matinada i domini del component oest a Ponent durant la tarda, mentre que al litoral hi haurà terral a l'inici i final del dia i predomini del component sud al centre del jorn..

Tendència per a demà

El cel romandrà entre mig i molt ennuvolat en general pel pas de bandes de núvols alts i mitjans que seran més compactes al terç oest del país.

Comentarios
Multimedia Diari