Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: núvols de pas sense risc d'aigua

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 29 de gener

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Circularan bandes de núvols alts i mitjans al llarg del dia de sud-oest al nord-est que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en general, si bé fins a migdia estarà poc ennuvolat a la meitat nord de Catalunya. La nuvolositat més abundant i compacta la trobarem al quadrant nord-oest a partir de migdia, on també hi haurà núvols baixos.

Temperatures

La temperatura, tant mínima com màxima, serà similar o lleugerament superior. La primera es mnourà entre -1 i 4 ºC al Pirineu, entre 1 i 6 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre 4 i 9 ºC al prelitoral i al litoral nord i entre 6 i 11 ºC al litoral central i sud. La màxima oscil·larà entre 9 i 14 ºC al Pirineu, entre 14 i 19 ºC al prelitoral, al litoral i a Ponent, i entre 11 i 16 ºC a la resta.

Vent

En general el vent serà fluix i de direcció variable, amb intervals de calma a l'interior durant la matinada i domini del component oest a Ponent durant la tarda, mentre que al litoral hi haurà terral a l'inici i final del dia i predomini del component sud al centre del jorn..

Tendència per a demà

El cel romandrà entre mig i molt ennuvolat en general pel pas de bandes de núvols alts i mitjans que seran més compactes al terç oest del país.

Temas

Comentarios

Lea También