Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: pugen les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 22 de maig

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat. Malgrat tot, a partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu, al Prepirineu, sobretot al sector oriental, i al Massís del Port. Durant la tarda afectaran zones properes. En aquests sectors tendirà a quedar entre mig i molt ennuvolat. A banda, fins a primeres hores del matí hi haurà alguns intervals de núvols baixos al litoral sud.

Pluges

Durant la tarda s'esperen alguns ruixats dispersos al Pirineu i Prepirineu oriental, mentre que són probables a la resta de la serralada. Seran d'intensitat feble o moderada i localment aniran acompanyats de tempesta. S'acumularan quantitats minses o poc abundants de precipitació. La cota de neu voltarà els 2.400 metres.

Temperatures

Temperatura lleugerament més alta, tant la mínima com la màxima. Els valors mínims es mouran entre 3 i 8 ºC al Pirineu, entre 5 i 10 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 7 i 12 ºC al prelitoral, i entre 10 i 15 ºC al litoral. Els valors màxims oscil·laran entre 19 i 24 ºC al Pirineu i al litoral, i entre 23 i 28 ºC a la resta, si bé localment seran més alts a l'interior de les Terres de l'Ebre i a Ponent.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent. Malgrat tot, durant la tarda empitjorarà a cotes mitjanes i elevades del Pirineu i del Prepirineu, sobretot al sector oriental.

Vent

Fins a mig matí i de nou a partir del vespre el vent bufarà fluix i de direcció variable, amb nombroses estones de calma a l'interior i amb predomini del terral fluix al litoral. Durant la resta del dia bufarà fluix amb cops moderats de component sud al litoral i al prelitoral, mentre que girarà de component oest a sud a la resta.

Tendència per a demà

Durant el matí s'imposarà l'ambient assolellat, tot i que al litoral sud hi haurà alguns intervals de núvols baixos. A partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu i al Prepirineu on quedarà molt ennuvolat. A la resta del país al llarg de la tarda la nuvolositat anirà augmentant d'oest a est fins a quedar molt ennuvolat per núvols mitjans a partir del vespre.

Temas

Comentarios

Lea También