Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: sol a la costa i núvols a l'interior

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 3 de juny

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Fins a mig matí el cel estarà poc ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans que seran més abundants al terç nord on estarà entre mig i molt ennuvolat. A partir de mig matí, creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu, serralada prelitoral i altres punts de l'interior del país. A més, fins a primera hora del matí i a partir del vespre hi haurà alguns estrats baixos al litoral sud i punts del litoral de l'Empordà.

Pluja

Fins a primera hora del matí és possible algun plugim feble al Pirineu o Prepirineu. A partir del final del matí, s'esperen xàfecs al Pirineu, Prepirineu que durant la tarda afectaran de forma més aïllada d'altres punts de l'interior del quadrant nord-est, Catalunya Central, prelitoral i terç oest. A partir del vespre la precipitació es desplaçarà de nord a sud. Seran d'intensitat feble o moderada, si bé localment seran fortes. Aniran sovint acompanyats de tempesta i és possible que localment de calamarsa. La quantitat de precipitació acumulada serà entre minsa i poc abundant, o localment abundant.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà lleugerament. Es mourà entre 8 i 13 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 11 i 16 ºC a la depressió Central i al prelitoral i entre 14 i 19 ºC. La temperatura màxima serà semblant o lleugerament més alta i es mourà entre 22 i 27 ºC al Pirineu i al litoral i entre 26 i 31 ºC a la resta. Puntualment més alta a Ponent i Terres de l'Ebre.

Vent

Fins a primera hora del matí i de nou al final del dia, el vent bufarà fluix i de direcció variable amb terral al litoral, tot i que de matinada predominarà el component sud fluix al litoral nord. A partir de llavors, s'imposarà el vent de component sud fluix o moderat, amb algun cop fort al litoral nord a la tarda, tot i que al quadrant nord-oest bufarà de component oest fluix fins a primeres hores de la tarda.

Tendència per a demà

El cel romandrà molt ennuvolat i localment cobert en general fins a mig matí. A partir de llavors la nuvolositat minvarà de nord-oest a sud-est, però alhora creixeran nuvolades a punts de muntanya que a la meitat nord i punts del prelitoral deixaran el cel molt ennuvolat i localment cobert. A la resta, quedarà el cel poc o mig ennuvolat, sobretot a punts de muntanya. Independentment, a partir del vespre el cel quedarà cobert per núvols baixos al vessant nord del Pirineu.

Temas

Comentarios

Lea También