El Temps a Tarragona: sol i nuvolades, però la mateixa calor

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 1 d'octubre

30 septiembre 2019 10:42 | Actualizado a 01 octubre 2019 11:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins a mitja tarda predominarà el cel serè o poc ennuvolat pel pas d'algunes bandes de núvols alts, si bé fins a mig matí hi haurà núvols baixos a la meitat sud del litoral i prelitoral i de matinada també a punts de la depressió Central. A partir de llavors, augmentarà la nuvolositat de tipus alt i mig i quedarà entre poc i mig ennuvolat, tot i que al Pirineu quedarà entre mig i molt ennuvolat i a la cara nord de la serralada entre molt ennuvolat i cobert, també per la presència de núvols baixos. Al final del dia tendirà a aclarir-se el general, si bé a punts del quadrant nord-est es formaran alguns núvols baixos.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar. Voltarà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, 9 i 14 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre el 16 i 21 ºC al litoral sud i central i entre 11 i 16 ºC a la resta. La màxima serà lleugerament o moderadament més alta. Oscil·larà entre 23 i 28 ºC al Pirineu, entre 29 i 34 ºC a la depressió Central i interior de les Terres de l'Ebre, i entre 24 i 29 ºC a la resta del país.

Vent

Bufarà de component nord i oest arreu i als dos extrems del litoral i a cotes altes del Pirineu bufarà amb cops forts o molt forts. A la tarda el De matinada bufarà fluix i de direcció variable. Al llarg del matí s'imposarà el vent de component sud al litoral i oest a l'interior. Serà entre fluix i moderat amb cops forts al litoral, amb alguns intervals de vent fluix i de direcció variable al nord del cap de Creus. En canvi, a partir del vespre el vent girarà a component nord i oest i es reforçarà sobretot als dos extrems del litoral i a cotes altes del Pirineu, on acabarà bufant amb cops forts o molt forts. En canvi, a l'interior del quadrant nord-est i al litoral i prelitoral central el vent quedarà fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

S'espera alguna precipitació feble i minsa al vessant nord del Pirineu, amb una cota de neu que voltarà els 2400 metres. Per altra banda, fins al vespre també s'espera algun ruixat feble i minso al quadrant nord-est.

Comentarios
Multimedia Diari