Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: sol i núvols durant tot el dia

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 27 de maig

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dilluns a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dilluns a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims, si bé fins a primera hora del matí hi haurà alguns estrats baixos al nord de la depressió Central i a sobrevent del prelitoral sud. Tot i això, durant les hores centrals del dia creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya del Prepirineu, Pirineu oriental i interior del quadrant nord-est que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquest sectors. A més, a la tarda es desplaçaran cap al sud i deixaran el cel mig o puntualment molt ennuvolat al litoral nord i central i a la Catalunya Central. A banda, a partir del vespre augmentarà la nuvolositat per l'oest del territori. Independentment, al vessant nord del Pirineu romandrà molt ennuvolat, si bé la nuvolositat serà més trencada al centre del dia.

Pluja

A partir de migdia s'esperen alguns ruixats febles, aïllats i minsos al Pirineu i Prepirineu, sobretot al sector oriental, els quals seran d'intensitat feble i acumularan quantitats minses en general. Cota de neu entorn dels 2.500 metres.

Temperatures

Temperatura mínima sense canvis importants, oscil·larà entre 2 i 7 ºC al Pirineu, tot i que localment seran més altes a algunes valls del vessant sud del Prepirineu occidental, entre 6 i 11 ºC al Prepirineu i depressió Central, entre 8 i 13 ºC al prelitoral i entre 12 i 17 ºC al litoral, especialment altes als dos extrems del territori. Per la seva banda, la temperatura màxima serà similar o lleugerament superior i es mourà entre els 20 i 25 ºC al Pirineu, si bé quedarà més baixa al seu vessant nord, al Prepirineu i l'Altiplà Central, i entre 23 i 28 ºC a la resta.

Vent

Bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, amb cops forts a les Terres de l'Ebre fins a mig matí i novament a partir del vespre, i cops forts tota la jornada al nord de l'Empordà. Tot i això, de matinada i a la nit el vent serà fluix i de direcció variable al nord de la depressió Central. Per altra banda, al centre del dia el vent girarà a component sud entre fluix i moderat al litoral i a l'interior del quadrant nord-est.

Tendència per a demà

Cel entre poc i mig ennuvolat per núvols alts, si bé fins a primera hora del matí hi haurà alguns estrats baixos al nord de la depressió Central i a sobrevent del prelitoral sud. A partir de mig matí creixeran nuvolades al Pirineu, al Prepirineu i a l'interior de la meitat est que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors. A més, a la tarda es desplaçaran cap al sud i deixaran el cel mig o puntualment molt ennuvolat al litoral nord i central i a la Catalunya Central. A banda, al final del dia es formaran núvols baixos al sector central del litoral. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat a partir del vespre.

Temas

Comentarios

Lea También