Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: temperatures de tardor amb sol

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 18 d'octubre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

El cel quedarà entre mig i molt ennuvolat amb la circulació de bandes de núvols alts i mitjans d'oest a est, si bé fins a primera hora del matí en conjunt estarà poc ennuvolat. La nuvolositat serà més abundant i compacta al quadrant nord-oest a partir del matí on quedarà localment cobert, especialment al vessant sud del Pirineu i Prepirineu occidental. Al final del dia la nuvolositat minvarà en general i quedarà més restringida al Pirineu i Prepirineu occidental.

Temperatures

A partir del matí s'espera precipitació al Pirineu i Prepirineu occidental, i a partir de migdia a altres punts del terç oest de Catalunya de manera més aïllada. Serà precipitació feble i minsa. La cota de neu se situarà entorn dels 2600 metres.

Visibilitat

La temperatura mínima serà lleugerament més alta, mentre que la màxima quedarà similar, tot i que puntualment baixarà lleugerament al nord de l'Empordà i al quadrant nord-oest. La mínima es mourà entre els 2 i 7 ºC al Pirineu, entre els 5 i 10 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre els 7 i 12 ºC al prelitoral, i entre els 11 i 16 ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre els 15 i 20 ºC al Pirineu, entre els 19 i 24 ºC al Prepirineu i l'altiplà central, i entre els 22 i 27 ºC a la resta del país.

Vent

Fins a primera hora del matí i de nou al final del dia, el vent serà fluix i variable, amb terral al litoral. La resta de la jornada s'imposarà el vent de component sud i oest al litoral i prelitoral, entre fluix i moderat amb alguns cops forts a la tarda al sud de la Costa Brava, mentre que a la resta de l'interior bufarà de component oest fluix o moderat.

Tendència per a demà

Cel poc ennuvolat en general de matinada per núvols alts i prims. Al llarg del matí arribaran bandes de núvols mitjans per l'oest i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat en general a partir de migdia. Tot i això, al quadrant nord-oest la nuvolositat serà més abundant i compacta al llarg del dia i el cel estarà molt ennuvolat o cobert. A banda, hi haurà intervals de núvols baixos al litoral a partir del vespre

Temas

Comentarios

Lea También