El Temps a Tarragona: temperatures de tardor amb sol

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 18 d'octubre

17 octubre 2019 12:03 | Actualizado a 21 octubre 2019 16:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel quedarà entre mig i molt ennuvolat amb la circulació de bandes de núvols alts i mitjans d'oest a est, si bé fins a primera hora del matí en conjunt estarà poc ennuvolat. La nuvolositat serà més abundant i compacta al quadrant nord-oest a partir del matí on quedarà localment cobert, especialment al vessant sud del Pirineu i Prepirineu occidental. Al final del dia la nuvolositat minvarà en general i quedarà més restringida al Pirineu i Prepirineu occidental.

Temperatures

A partir del matí s'espera precipitació al Pirineu i Prepirineu occidental, i a partir de migdia a altres punts del terç oest de Catalunya de manera més aïllada. Serà precipitació feble i minsa. La cota de neu se situarà entorn dels 2600 metres.

Visibilitat

La temperatura mínima serà lleugerament més alta, mentre que la màxima quedarà similar, tot i que puntualment baixarà lleugerament al nord de l'Empordà i al quadrant nord-oest. La mínima es mourà entre els 2 i 7 ºC al Pirineu, entre els 5 i 10 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre els 7 i 12 ºC al prelitoral, i entre els 11 i 16 ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre els 15 i 20 ºC al Pirineu, entre els 19 i 24 ºC al Prepirineu i l'altiplà central, i entre els 22 i 27 ºC a la resta del país.

Vent

Fins a primera hora del matí i de nou al final del dia, el vent serà fluix i variable, amb terral al litoral. La resta de la jornada s'imposarà el vent de component sud i oest al litoral i prelitoral, entre fluix i moderat amb alguns cops forts a la tarda al sud de la Costa Brava, mentre que a la resta de l'interior bufarà de component oest fluix o moderat.

Tendència per a demà

Cel poc ennuvolat en general de matinada per núvols alts i prims. Al llarg del matí arribaran bandes de núvols mitjans per l'oest i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat en general a partir de migdia. Tot i això, al quadrant nord-oest la nuvolositat serà més abundant i compacta al llarg del dia i el cel estarà molt ennuvolat o cobert. A banda, hi haurà intervals de núvols baixos al litoral a partir del vespre

Comentarios
Multimedia Diari