Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: temperatures molt altes, però l'onada de calor comença a retirar-se

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 30 de juny

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè arreu del territori, si bé de matinada i fins a primera hora del matí hi haurà alguns intervals de núvols baixos als dos extrems del litoral, que al final del dia també afectaran a altres punts del litoral. A banda, a partir de migdia, hi haurà nuvolades a punts del Pirineu, del Prepirineu i de l'interior del quadrant nord-est i altres punts del prelitoral que localment, deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més baixa si bé al terç oest es mantindrà similar; oscilarà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 16 i 21 ºC a la depressió Central, puntualment més altes a punts elevats, i entre 17 i 22 ºC a la resta del país, també puntualment més altes a llocs elevats i punts del litoral central i en canvi localment més baixes a fondalades del prelitoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà lleugerament més baixa, si bé localment el descens serà moderat; oscil·larà entre 27 i 32 ºC al litoral, entre 31 i 36 ºC al quadrant nord-est i Pirineu, i entre els 35 i 40 ºC a la resta del Principat.

Vent

De matinada i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable arreu. Al llarg del matí s'imposarà el component sud i est entre fluix i moderat, amb estones de component sud i oest a la meitat oest fins a la tarda. A banda, a punts del litoral nord hi haurà estones de vent fluix amb cops moderats de component nord i est.

Tendència per a demà

Cel serè arreu del territori, si bé al principi i final del dia hi haurà alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral. A banda, a partir de migdia també hi haurà algunes nuvolades a punts del Pirineu, Prepirineu i quadrant nord-est, així com alguns núvols d'evolució a altres punts del prelitoral. Temperatura mínima lleugerament més baixa, i màxima lleugerament més baixa, tot i que localment el descens serà moderat.

Temas

Comentarios

Lea También