El Temps a Tarragona: temperatures molt altes, però l'onada de calor comença a retirar-se

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 30 de juny

29 junio 2019 16:02 | Actualizado a 02 julio 2019 19:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè arreu del territori, si bé de matinada i fins a primera hora del matí hi haurà alguns intervals de núvols baixos als dos extrems del litoral, que al final del dia també afectaran a altres punts del litoral. A banda, a partir de migdia, hi haurà nuvolades a punts del Pirineu, del Prepirineu i de l'interior del quadrant nord-est i altres punts del prelitoral que localment, deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més baixa si bé al terç oest es mantindrà similar; oscilarà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 16 i 21 ºC a la depressió Central, puntualment més altes a punts elevats, i entre 17 i 22 ºC a la resta del país, també puntualment més altes a llocs elevats i punts del litoral central i en canvi localment més baixes a fondalades del prelitoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà lleugerament més baixa, si bé localment el descens serà moderat; oscil·larà entre 27 i 32 ºC al litoral, entre 31 i 36 ºC al quadrant nord-est i Pirineu, i entre els 35 i 40 ºC a la resta del Principat.

Vent

De matinada i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable arreu. Al llarg del matí s'imposarà el component sud i est entre fluix i moderat, amb estones de component sud i oest a la meitat oest fins a la tarda. A banda, a punts del litoral nord hi haurà estones de vent fluix amb cops moderats de component nord i est.

Tendència per a demà

Cel serè arreu del territori, si bé al principi i final del dia hi haurà alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral. A banda, a partir de migdia també hi haurà algunes nuvolades a punts del Pirineu, Prepirineu i quadrant nord-est, així com alguns núvols d'evolució a altres punts del prelitoral. Temperatura mínima lleugerament més baixa, i màxima lleugerament més baixa, tot i que localment el descens serà moderat.

Comentarios
Multimedia Diari