El Temps a Tarragona: torna el bon temps

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 11 de gener

10 enero 2020 11:19 | Actualizado a 10 enero 2020 11:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel romandrà serè arreu del territori tret de punts de ponent i nord de la depressió Central on hi haurà estrats baixos durant tot el dia.

Pluja

A causa de la boira, és possible alguna roina a punts del nord de la depressió Central a l'inici del dia.

Temperatures

Temperatura mínima moderadament més baixa; oscil·larà entre -6 i -1 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre -2 i 3 ºC a la depressió Central i preliotral, i entre 1 i 6 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà similar o lleugerament més baixa, si bé al litoral, sobretot al sector sud, pujarà lleugerament; oscil·larà entre 1 i 6 ºC a ponent i altiplà central, entre 10 i 15 ºC al litoral i prelitoral, i entre 7 i 12 ºC a la resta del Principat.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent arreu, tret de punts de l'interior del quadrant nord-est, vall de l'Ebre i depressió Central on fins a mig matí serà regular o dolenta per la presència de bancs de boira i boirina que localment seran persistents tot el dia al nord del sector.

Vent

Bufarà vent fluix i de direcció variable arreu. Malgrat això, al litoral de l'Alt Empordà bufarà la tramuntana i a les Terres de l'Ebre hi haurà mestral, ambdós moderats, amb alguns cops forts fins a migdia. Independentment hi haurà terral matinal i nocturn al litoral, i vent moderat component nord, amb alguns cops forts, a cotes altes de Pirineu.

Tendència per a demà

Cel serè arreu del territori, si bé a darrera hora del dia arribaran algunes bandes de núvols alts al Pirineu occidental. A mes, a Ponent hi haurà estrats baixos fins a migdia, localment persistents tota la jornada.

Comentarios
Multimedia Diari