Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: últim dia de sol abans de les pluges

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 30 de març

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè en general, tret del litoral on hi haurà intervals de núvols baixos, més abundants al sud i fins a mig matí i de nou al final del dia, quan també arribaran al prelitoral. A més, al centre de la jornada es formaran alguns núvols d'evolució al prelitoral.

Temperatures

La temperatura mínima quedarà semblant. La màxima quedarà similar, tret del litoral i el prelitoral, on serà lleugerament o puntualment moderadament més baixa. La mínima oscil·larà entre -1 i 4 ºC al Pirineu i el Prepirineu, 1 i 6 ºC a la depressió Central, el prelitoral i el litoral nord, i entre 5 i 10 ºC a la resta del litoral. La màxima es mourà entre 14 i 19 ºC al Pirineu, el Prepirineu i el litoral, i entre 16 i 21 ºC a la resta del país.

Vent

A l'inici i final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. La resta de la jornada bufarà vent de component est al litoral i prelitoral, entre llevant i xaloc, i de component sud a la resta del territori. En conjunt serà fluix amb cops moderats.

Tendència per a demà

De matinada s'espera precipitació a l'extrem sud del país que durant el matí s'estendrà a la resta de la meitat sud del litoral i el prelitoral. A la tarda la precipitació arribarà a tot el territori, tot i que la més persistent i intensa es mantindrà al sud del país. En general serà d'intensitat feble i acumularà quantitats minses o poc abundants, per bé que al terç sud podran ser abundants (fins a 50 mm en 24 h) i puntualment moderades. La cota de neu se situarà entorn dels 1800 metres. La precipitació podrà anar acompanyada de fang.

Temas

Comentarios