El Temps a Tarragona: xàfecs a qualsevol punt

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 21 d'octubre

21 octubre 2019 07:39 | Actualizado a 21 octubre 2019 07:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel mig o molt ennuvolat per núvols alts i mitjans en general, sobretot a la meitat est on també hi haurà alguns intervals de núvols baixos. Al final del dia del dia quedarà cobert o molt ennuvolat arreu.

Pluges

A partir de la tarda els xàfecs afectaran punts del litoral i són possibles al prelitoral i altres punts de la meitat est. Seran entre febles i moderats, tot i que podran ser forts al sector central del litoral al final del dia. Acumularan quantitats entre minses i poc abundants, tot i que podran ser abundants al litoral central.

Temperatures

La temperatura màxima baixarà entre lleugerament i moderadament i oscil·larà entre 13 i 18 ºC al Pirineu i al Prepirineu i entre 16 i 21 ºC a la resta, tot i que localment podrà ser més alta a punts de l'interior.

Visibilitat

Visibilitat de bona a regular, i localment dolenta a zones elevades al final del dia.

Vent

Fins a mig matí bufarà vent fluix amb cops moderats de component nord i oest, amb tramuntana entre fluixa i moderada a l'Empordà i mestral entre fluix i moderat al terç sud. A partir de llavors, el vent tendirà a quedar fluix i de direcció variable amb domini del component est, sobretot al litoral on hi haurà cops moderats.

Tendència per a demà

Cel entre molt ennuvolat i cobert al llarg del dia, amb el creixement de nuvolades.

Comentarios
Multimedia Diari