El Temps a Tarragona: Persisteix el bon temps i les bones temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 10 de juny

09 junio 2021 06:45 | Actualizado a 09 junio 2021 09:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Domini del cel serè o poc ennuvolat per alguna franja de núvol alt i prim, preferentment fins a mig matí. Malgrat això, hi haurà algun núvol baix a l'extrem sud del litoral fins a primera hora del matí. Independentment, a partir del final del matí creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu i altres punts de muntanya del quadrant nord-est, i alguns núvols d'evolució diürna al prelitoral que deixaran el cel mig ennuvolat en aquests sectors i àrees properes, i fins i tot entre molt ennuvolat i cobert al Pirineu, Prepirineu i interior del quadrant nord-est.

Pluges

Durant la tarda s'esperen ruixats al Pirineu i Prepirineu i de més aïllats a punts de l'interior del quadrant nord-est. Seran d'intensitat entre feble i moderada, localment forta i acompanyats de tempesta i calamarsa o pedra; acumularan quantitats de precipitació minses o poc abundants, localment abundants.

Temperatura

Temperatura mínima sense canvis importants; oscil·larà entre 8 i 13 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 13 i 18 ºC a la depressió Central i prelitoral, i entre 16 i 21 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà similar i oscil·larà entre 23 i 28 ºC al Pirineu i litoral, entre 29 i 34 ºC a Ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre, i entre 26 i 31 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, si bé quedarà localment regular a la tarda en moments de ruixat. A banda, hi haurà bancs de boira i boirina matinals a punts de l'interior.

Vent

Al principi i al final del dia el vent bufarà fluix i de direcció variable a l'interior i de terral fluix al litoral. Durant les hores centrals del dia s'imposarà el vent fluix amb cops moderats de component sud al litoral i prelitoral, i de component sud i oest a la resta de l'interior, tot i que durant la tarda hi haurà algunes ratxes fortes a punts del litoral i prelitoral sud i oest de la depressió Central. A banda, al nord de l'Alt Empordà hi haurà tramuntana fins a migdia i de nou al final de la jornada, serà entre fluixa i moderada amb algun cop fort.

Comentarios
Multimedia Diari