El cantant i compositor Alfred Garcia actuarà a Tarragona al setembre

Les entrades ja estan disponibles al web www.jetickets.es

15 abril 2019 06:03 | Actualizado a 15 abril 2019 06:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El compositor i cantant Alfred Garcia actuarà a Tarragona el 13 de setembre, a les 21.30 hores, a l’auditori del Palau Firal i de Congressos de la capital tarragonina. 

Després de l’èxit del seu primer treball discogràfic 1016, publicat per Universal Music Spain, Alfred Garcia vol recórrer les principals capitals espanyoles i els festivals més importants de l’Estat al llarg de tot aquest 2019. La seva primera 1016 Tour suma nous compromisos amb més de 30 dates. 

El directe d’Alfred Garcia és una experiència molt personal que inclou tots els temes del seu disc 1016, afegint al repertori algunes de les cançons més especials per a ell tant d’Operación Triunfo com d’altres etapes de la seva trajectòria. Alfred és l’artífex dels arranjaments musicals creats especialment per a un xou que compta amb una posada en escena íntima i una producció treballada i d’acord amb el resultat del disc.

Una banda formada per set músics acompanyen Alfred a dalt de l’escenari amb bateria, percussió, baix, dues guitarres, un piano Hammond, teclats FX, saxofon i trompeta. El músic i productor d’aquest àlbum també tocarà la guitarra elèctrica, l’acústica, el piano i el trombó.

Les entrades ja estan disponibles al web www.jetickets.es.

Comentarios
Multimedia Diari