El concert de Sopa de Cabra, ajornat al 24 d’octubre

La banda gironina presentarà el seu nou disc a Tarragona

03 abril 2020 10:36 | Actualizado a 06 abril 2020 11:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El concert de presentació del nou disc de Sopa de Cabra que havia de celebrar-se aquest 18 d’abril a la Tarraco Arena Plaça (TAP), tindrà lloc el 24 d’octubre en el mateix espai, a causa de la situació de confinament per la pandèmia del coronavirus. Les entrades anticipades adquirides prèviament seran igualment vàlides per a la nova data del 24 d’octubre. En cas de no poder assistir, l’organització estableix fins al pròxim 18 d’abril el termini per a sol·licitar la devolució de l’import de les entrades a través dels mateixos canals de venda oficials.

Després d’un any a l’estudi, la formació liderada per Gerard Quintana ha volgut trencar el seu silenci discogràfic amb el seu desè disc d’estudi i després de dos anys sense fer cap concert oficial. El primer senzill d’aquest nou treball es titula Farem que surti el sol i s’inspira en el drama que viuen els refugiats al Mediterrani i la tasca de salvament que, tot i les dificultats, realitzen oenegés com Open Arms. 

La nova cançó, produïda per Josep Thió, surt del seu format habitual i s’endinsa en un paisatge i en uns ritmes orgànics que bateguen al costat d’una electrònica intimista, segons informació del grup.

Sopa de Cabra ha volgut experimentar amb el clip una combinació de nous formats com el dels populars stories de la xarxa social Instagram, amb imatges cedides per Open Arms, imatges que s’han realitzat amb la col·laboració de joves sirians que malauradament han viscut el drama de la migració i unes noves imatges de Sopa de Cabra a dalt del vaixell Astral de l’ONG badalonina.
 

Comentarios
Multimedia Diari