El delegat del Govern a Lleida creu que aviat hi pot haver acord per desdoblar la N-240

Ramon Ferré considera que en "poques setmanes" hi haurà entesa amb Foment, però que les obres no es faran el 2015

19 mayo 2017 23:55 | Actualizado a 20 mayo 2017 21:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, s'ha mostrat aquest dimarts ''optimista'' i creu que en les properes setmanes, potser abans d'acabar el 2014, hi hagi un acord amb el Ministeri de Foment per desdoblar la N-240 i solucionar la connexió de Lleida amb Tarragona. ''La prudència'' ha dit però que no ''pugui anar més enllà'' ja que s'estan desenvolupant reunions ''al més alt nivell'' per arribar a l'acord polític que poder tirar endavant el desdoblament, que ''difícilment'' es materialitzarà al 2015.

 

En el marc del tradicional esmorzar que ofereix la delegació del Govern a Lleida als mitjans e comunicació, Farré ha recordat que ja fa mesos que es treballa en el desdoblament de la N-240 entre Lleida i les Borges Blanques així com millorar la connectivitat fins a Tarragona. ''És una voluntat compartida'' amb Foment, ha assegurat, tant per disminuir l'accidentalitat com per afavorir el creixement econòmic.

 

El delegat s'ha mostrat esperançat, tot i que ahir dilluns la subdelegada del govern espanyol a Lleida, Inma Manso, va insistir novament que el ministeri no vol sentir ni a parlar d'allargar la concessió a l'autopista AP-2 per poder sufragar així el desdoblament. En aquest sentit, Farré ha admès que ningú no és partidari d'allargar concessions a autopistes, però ''quan no hi ha recursos pressupostaris s'han de buscar alternatives perquè els beneficis que es poden trobar avançant l'obra són superiors als costos que pugui produir en el futur''. Per això, creu que caldrà buscar una solució que faci que el problema es pugui resoldre ''satisfactòriament i ràpidament''.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari