Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El ple de TGN votarà l’estadi d’atletisme Natalia Rodríguez i la piscina Sylvia Fontana

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'atleta tarragonina Natalia Rodríguez. FOTO: DT

L'atleta tarragonina Natalia Rodríguez. FOTO: DT

El ple municipal de Tarragona d'aquest proper dimecres 24 d’octubre sotmetrà a votació denominar l’Estadi d’Atletisme i la Piscina Olímpica amb els noms de Natalia Rodríguez i Sylvia Fontana, respectivament.

Aquest serà el punt i final als tràmits iniciats durant el mes de juliol i que van començar amb l’aprovació unànime al Consell Rector del Patronat d’Esports, a proposta de la presidenta del PMET, Elisa Vedrina.

Aquest mes d'octubre, la Comissió Informativa de Presidència va aprovar aquest proposta també per unanimitat. Aquest proper dimecres, doncs, es donarà oficialitat a la nova denominació dels equipaments.

La consellera d’Esports i presidenta del PMET, Elisa Vedrina, ha assenyalat que “estic molt satisfeta que finalment arribi al plenari la proposta d’aprovació del canvi de denominació de l’Estadi d’Atletisme i la Piscina Olímpica per tal que portin el nom de la Natalia Rodríguez i de la Sylvia Fontana, dues de les més insignes esportistes de la nostra ciutat”.

Vedrina ha afegit que “la seva trajectòria esportiva és mereixedora d’aquest reconeixement per part de Tarragona i els tarragonins”.

Temas

Comentarios

Lea También