Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El president de la Federació de Veïns de TGN demana més transparència en els Jocs 2017

"No estem al dia ni de com va, ni de com es desenvoluparà o quines actuacions es faran", ha explicat el president de la FAVT, Antoni Peco

ACN

Whatsapp
Imatge virtual de l'anell  mediterrani després dels Jocs de Tarragona 2017

Imatge virtual de l'anell mediterrani després dels Jocs de Tarragona 2017

El moviment veïnal de Tarragona ha demanat aquest dissabte a l’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, que treballi per involucrar la ciutadania en l’organització dels Jocs Mediterranis del 2017. Segons el president de la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT), Antoni Peco, el batlle “hauria d’encoratjar la ciutadania i entitats a tirar endavant els Jocs de manera participativa”. En canvi, segons els veïns, “no s’expliquen qüestions importants, com ara com afectarà els barris o quins llocs de feina generarà”. Amb el suport de la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya, els veïns de Tarragona han denunciat “manca de transparència i d’informació” al voltant del projecte. “Perdem l’oportunitat de fer uns jocs oberts, transparents i amb la il·lusió i participació de la ciutadania”, ha dit Peco, que espera que funcioni fer “un toc d’atenció” al batlle perquè canviï.

“No estem al dia ni de com va, ni de com es desenvoluparà o quines actuacions es faran”, ha explicat Peco, que ha dit que no tenen cap “informació ni implicació” als Jocs Mediterranis del 2017, una qüestió que consideren “necessària” pel fet de ser uns jocs “d’una gran magnitud” i que haurien de comptar amb el suport de la ciutat. D’altra banda, la FAVT també sol·licita que els Jocs vagin “més enllà de la part esportiva” i que hi hagi “una bona repercussió” des del punt de vista social.

Peco considera que l’alcalde de Tarragona “explica allò que li convé explicar”. “Quina transparència dóna això?”, s’ha demanat el president de la FAVT, que ha dit que tot plegat “fa mala espina”.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También