El president de la Federació de Veïns de TGN demana més transparència en els Jocs 2017

"No estem al dia ni de com va, ni de com es desenvoluparà o quines actuacions es faran", ha explicat el president de la FAVT, Antoni Peco

19 mayo 2017 20:12 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El moviment veïnal de Tarragona ha demanat aquest dissabte a l’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, que treballi per involucrar la ciutadania en l’organització dels Jocs Mediterranis del 2017. Segons el president de la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT), Antoni Peco, el batlle “hauria d’encoratjar la ciutadania i entitats a tirar endavant els Jocs de manera participativa”. En canvi, segons els veïns, “no s’expliquen qüestions importants, com ara com afectarà els barris o quins llocs de feina generarà”. Amb el suport de la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya, els veïns de Tarragona han denunciat “manca de transparència i d’informació” al voltant del projecte. “Perdem l’oportunitat de fer uns jocs oberts, transparents i amb la il·lusió i participació de la ciutadania”, ha dit Peco, que espera que funcioni fer “un toc d’atenció” al batlle perquè canviï.

“No estem al dia ni de com va, ni de com es desenvoluparà o quines actuacions es faran”, ha explicat Peco, que ha dit que no tenen cap “informació ni implicació” als Jocs Mediterranis del 2017, una qüestió que consideren “necessària” pel fet de ser uns jocs “d’una gran magnitud” i que haurien de comptar amb el suport de la ciutat. D’altra banda, la FAVT també sol·licita que els Jocs vagin “més enllà de la part esportiva” i que hi hagi “una bona repercussió” des del punt de vista social.

 

Peco considera que l’alcalde de Tarragona “explica allò que li convé explicar”. “Quina transparència dóna això?”, s’ha demanat el president de la FAVT, que ha dit que tot plegat “fa mala espina”.

 

Comentarios
Multimedia Diari