Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El tarragoní Martí Barberà, nou director general d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa

Ha estat diputat al Congrés de 2011 a 2015 i actualment és regidor a Valls i conseller del Consell Comarcal de l'Alt Camp

 

ACN

Whatsapp
Imatge d'arxiu de Martí Barberà. Foto: Lluís Milian

Imatge d'arxiu de Martí Barberà. Foto: Lluís Milian

El tarragoní Martí Barberà (El Morell, 1966) ha estat nomenat nou director general d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa. Barberà és diplomat com a professor d’Educació General Bàsica, en l’especialitat de Ciències. En l’àmbit educatiu, des de 1987 a 2003 ha estat professor i director (1993 – 2002) de l’Escola Concertada Mare de Déu del Lledó a Valls. També ha treballat com a professor d’educació en el lleure a l’Escola de l’Esplai de Tarragona – Fundació Santa Maria de Ciurana (1989 – 2003). Barberà ha estat diputat al Congrés dels Diputats per CiU de 2011 a 2015. Concretament, ha estat portaveu de la Comissió d’Educació i Esports, ponent del Projecte de llei d’educació LOMCE, portaveu de la Comissió per a l’Estudi del Canvi Climàtic i adjunt a la Comissió d’Agricultura i Medi Ambient. Així mateix, és des de 2003 regidor a l’Ajuntament de Valls i també és actualment conseller del Consell Comarcal de l’Alt Camp.

Des del juny a l’octubre de 2011, va ser director del Programa d’Innovació i Qualitat Democràtica del Departament de Governació i Relacions Institucionals.

Temas

Comentarios

Lea También