El temps a Tarragona: Baixa lleugerament la temperatura mínima

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 3 de gener

02 enero 2021 17:25 | Actualizado a 02 enero 2021 18:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

De matinada estarà entre poc i mig ennuvolat en conjunt, si bé estarà entre molt ennuvolat i cobert a la meitat est i a la resta del Pirineu i Prepirineu. Al llarg del matí s'aniran obrint clarianes i progressivament quedarà serà o poc ennuvolat. A banda, a partir de la tarda arribaran núvols alts i mitjans per l'oest.

Precipitacions

De matinada s'espera alguns ruixats locals al nord del litoral i prelitoral Central i sud de la Costa Brava i són possibles a la resta del litoral i prelitoral nord. Localment aniran acompanyats de neu granulada. La cota de neu voltarà els 200 metres, localment més baixa.

Temperatura

Temperatura mínima en descens lleuger. Hi haurà glaçades entre moderades i fortes al Pirineu i Prepirineu, entre febles i moderades a la resta de l'interior, i febles i locals a punts del litoral. Oscil·larà entre -3 i -8 ºC al Pirineu i Prepirineu, enter 0 i -5 º a la resta de l'interior, i entre -1 i 4 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà semblant, o puntualment més alta a punts de l'oest del territori; oscil·larà entre 0 i 5 ºC al Pirineu, més baixes a l'extrem nord del Pirineu, entre 3 i 8 ºC a l'interior, i entre 7 i 12 ºC al litoral. Es mantindrà l'ambient molt fred.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, sobretot al terç sud. Tot i això, hi haurà alguna boirina o banc de boira fins a migdia al nord de Ponent.

Vent

Bufarà el vent de component oest entre fluix i moderat amb cops forts a la meitat sud del territori que afluixarà al llarg de la tarda. Per la seva banda, el mestral al terç sud i la tramuntana al nord de l'Empordà bufaran amb algunes ratxes molt fortes fins a migdia. A l'interior del quadrant nord-est, a valls del Pirineu i Prepirineu, al nord de la depressió Central i al nord del litoral i prelitoral central i sud de la Costa Brava quedarà fluix i de direcció variable.

Comentarios
Multimedia Diari