El temps a Tarragona: Baixada de temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 5 de desembre

04 diciembre 2020 19:33 | Actualizado a 04 diciembre 2020 19:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Situació general

De matinada minvarà la nuvolositat ràpidament i deixarà el cel serè o poc ennuvolat, tret de l'extrem nord-est on es formaran intervals de núvols. A partir del migdia arribaran bandes de núvols pel quadrant nord-oest i que es desplaçaran a la resta del país deixant el cel entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert sobretot al quadrant nord-occidental.

Precipitacions

És probable alguna nevada feble de matinada al vessant nord del Pirineu. Durant la tarda se n'espera també al Pirineu i Prepirineu Occidental i n'és probable a altres punts de la meitat oest del país amb una cota de neu que voltarà els 700 metres, si bé al final del dia pujarà fins als 900 metres al vessant nord del Pirineu. A banda, al llarg del dia és possible algun ruixat a punts del litoral nord i no es descarta que sigui en forma de pedra tova. En general serà d'intensitat feble, i s'acumularan quantitats de precipitació minses.

Temperatura

Temperatura mínima lleugerament més baixa; voltarà entre els -5 i 0 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els -2 i 3 ºC a la depressió Central, prelitoral central i litoral nord, i entre els 3 i 8 ºC a la resta del litoral. La màxima serà similar o lleugerament més baixa; rondarà els 5 i 10 ºC al Pirineu, Prepirineu i depressió Central i entre els 9 i 14 ºC a la resta. Ambient fred. Hi haurà glaçades matinals a molts punts de l'interior.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general, si bé al final del dia tendirà a empitjorar a punts del Pirineu i Prepirineu Occidental.

Vent

Al llarg del dia el vent bufarà de components nord i oest, entre fluix i moderat amb alguns cops forts. Tot i això, a l'extrem nord-est el vent quedarà fluix i de direcció variable, amb predomini del sud durant la tarda.

Comentarios
Multimedia Diari