El temps a Tarragona: Cel ennuvolat i pluja intermitent

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 14 de febrer

13 febrero 2021 19:56 | Actualizado a 13 febrero 2021 20:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel estarà molt ennuvolat o cobert. Malgrat tot, al Pirineu, sobretot a l'extrem occidental i en especial al seu vessant nord, estarà poc o mig ennuvolat.

Precipitacions

S'espera precipitació feble o localment moderada a qualsevol punt del país, sobretot al litoral i prelitoral. S'acumularan quantitats minses en general, i localment poc abundants a l'extrem sud i al prelitoral nord. La cota de neu baixarà fins a l'entorn dels 800 metres al nord-est, al voltant dels 1400 metres a l'extrem sud i entre 1.000 i 1.200 metres a la resta del país.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa. Al litoral i prelitoral es mourà entre els 4 i 9 ºC, i a la resta entre els 0 i 5 ºC. Per la seva banda, la màxima serà moderadament o acusadament més baixa, tret del vessant nord del Pirineu on serà semblant. Es mourà entre els 8 i 13 ºC, localment més baixa a l'interior del terç nord.

Visibilitat

Serà regular en general i dolenta a zones elevades del país. No obstant això, al vessant nord del Pirineu i a les cotes més altes de la resta de la serralada serà entre bona i excel·lent.

Vent

El vent bufarà de component sud i est entre fluix i moderat, si bé de matinada i al final del dia serà fluix i de direcció variable a l'interior. A més, al Pirineu hi haurà intervals de vent fluix i de direcció variable durant les hores centrals del dia.

Comentarios
Multimedia Diari