El temps a Tarragona: Possibilitat de pluges febles

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 6 de febrer 

05 febrero 2021 10:38 | Actualizado a 05 febrero 2021 18:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel entre mig i molt ennuvolat. Malgrat tot, al quadrant nord-oest estarà molt ennuvolat o cobert durant tota la jornada.

Precipitacions

S'espera precipitació al Pirineu i al Prepirineu, sobretot al vessant sud del sector. A partir de mig matí se n'espera de manera més dispersa a la resta de la meitat oest del territori i no se'n descarten a la tarda a altres punts de Catalunya. Serà d'intensitat feble i acumularà quantitats minses en general, malgrat que al vessant sud del Pirineu i del Prepirineu occidental serà poc abundant.Puntualment acompanyades de fang. Al Pirineu i al Prepirineu, la cota de neu baixarà dels 1.800 als 1.600 metres durant la tarda, així com fins als 1.200 metres al Pirineu occidental al final del dia.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa i s'enregistrarà al final del dia a molts indrets del país. Se situarà entre els 0 i els 5 ºC al Pirineu, entre els 6 i els 11 ºC al litoral i entre 3 i 8 ºC a la resta. La temperatura màxima experimentarà un descens lleuger i localment moderat. Se situarà entre 9 i 14 ºC al Pirineu i entre 15 i 20 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i regular en general, malgrat que a cotes mitjanes i altes del vessant sud del Pirineu i del Prepirineu serà entre regular i dolenta.

Vent

Fins a mig matí el vent bufarà fluix i de direcció variable. A partir de llavors s'imposarà al litoral i al prelitoral nord el component sud entre fluix i moderat, si bé amb cops forts al litoral nord a la tarda; i els components sud i oest a la resta, fluix amb cops moderats. A partir del vespre entrarà el mestral al terç sud, així com la tramuntana al nord de l'Empordà al final del dia. En aquests sectors, el vent bufarà entre fluix i moderat amb cops forts.

Comentarios
Multimedia Diari