El temps a Tarragona: Pugen les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 27 de febrer

26 febrero 2021 11:32 | Actualizado a 26 febrero 2021 19:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat en general. Tot i això, hi haurà intervals de núvols baixos al sector central del litoral i punts del vessant nord del Pirineu fins a migdia, i alguns estrats baixos a la depressió Central. També hi haurà creixement de nuvolades a partir de migdia al Pirineu, Prepirineu i altres punts de l'interior del quadrant nord-est on el cel quedarà localment entre molt ennuvolat i cobert, i alguns núvols d'evolució diürna a d'altres punts del prelitoral; a més a partir de la tarda afectaran a zones properes. A banda, a partir del vespre també es formaran intervals de núvols baixos a punts del sector central del litoral i prelitoral i depressió central.

Precipitacions

Durant la tarda s'espera algun ruixat d'intensitat feble i minso, localment moderat i poc abundant, a punts de l'interior de la meitat est. La cota de neu rondarà els 1.600 metres.

Temperatura

La temperatura mínima similar o lleugerament més baixa. Al Pirineu es mourà entre -2 i 3 ºC, entre 2 i 7 ºC a la resta de l'interior, i entre 4 i 9 ºC al litoral. Màxima semblant o lleugerament més alta. Oscil·larà entre 13 i 17 ºC al Pirineu, Prepirineu, l'Altiplà Central i el litoral central, i entre 15 i 20 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, o puntualment regular a punts del sector central del litoral i prelitoral fins a mig matí. A banda, hi haurà bancs de boira i boirina matinals a planes i fondalades interiors.

Vent

Bufarà mestral a les Terres de l'Ebre fins a migdia i tramuntana tota la jornada a l'Empordà, amb intensitat entre feble i moderada amb alguns cops forts. A la resta del país serà fluix i variable fins a mig matí, mentre que a partir de llavors s'imposarà el vent fluix amb cops moderats, de component sud al litoral i l'interior de la meitat est i de component oest a la resta. A partir del vespre tendirà a quedar fluix i variable en general.

Comentarios
Multimedia Diari