El temps a Tarragona: Temps primaveral

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 28 de gener

27 enero 2021 21:37 | Actualizado a 01 febrero 2021 10:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel mig, puntualment molt ennuvolat pel pas de bandes de núvols alts i mitjans. Independentment, al vessant nord del Pirineu el cel estarà cobert o molt ennuvolat, així com mig i localment molt abundant a la resta de l'extrem nord del territori. Independentment, hi haurà alguns estrats de núvols baixos a punts del prelitoral sud i de l'altiplà Central.

Precipitacions

S'espera precipitació feble al Pirineu, sobretot al vessant nord de la serralada. Acumularà quantitats entre minses i poc abundants. Cota de neu: 2.300 metres.

Temperatura

La temperatura serà entre moderadament i notablement més alta arreu, tret de cotes altes del Pirineu on l'ascens serà lleuger.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, tret de l'extrem nord del Pirineu on serà entre regular i dolenta, sobretot al vessant nord de la serralada. A més, a punts del prelitoral sud serà regular.

Vent

Vent de component nord i oest entre fluix i moderat, amb cops forts de mestral al terç sud, amb estones de tramuntana moderada al nord del cap de Creus. Malgrat tot, al litoral i prelitoral central i a l'interior del quadrant nord-est, el vent serà fluix i de direcció variable.

Comentarios
Multimedia Diari