Más de Tarragona

Els Diables Voramar del Serrallo, segons al Concurs Nacional d'Enceses a Riudoms

Sant Pere de Ribes guanya la segona edició del Concurs celebrat al municipi del Baix Camp

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Alba Mariné

FOTO: Alba Mariné

Aquest dissabte al vespre s’ha celebrat a Riudoms el 2n Concurs d’Enceses de Catalunya  organitzat per la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya amb la col·laboració de l’Ajuntament de Riudoms i de la Colla Diables de Riudoms.

FOTO: Alba Mariné

Els vencedors de la segona edició del Concurs d’Enceses de Catalunya nan estat el Ball de Diables de Ribes-Colla Jove (Sant Pere de Ribes). En segona posició han quedat els Diables Voramar del Serrallo (Tarragona) i en tercer lloc, els Diables de la Creu Alta de Sabadell.

La segona edició del concurs ha aplegat uns 500 diables i 1500 espectadors a la plaça de l’Església de Riudoms. La competició ha estat precedida per un vermut electrònic, un dinar de germanor i una exposició a l’aire lliure. La jornada festiva ha acabat amb un sopar per a tots els participants i un concert a càrrec del grup musical Albercocks.

FOTO: Alba Mariné

Amb el concurs, la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya vol fomentar la qualitat artística de les colles i servir d’aparador de l’àmplia diversitat artística d’enceses del país.

Temas

Comentarios

Lea También