Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els Diables Voramar del Serrallo, segons al Concurs Nacional d'Enceses a Riudoms

Sant Pere de Ribes guanya la segona edició del Concurs celebrat al municipi del Baix Camp

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Alba Mariné

FOTO: Alba Mariné

Aquest dissabte al vespre s’ha celebrat a Riudoms el 2n Concurs d’Enceses de Catalunya  organitzat per la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya amb la col·laboració de l’Ajuntament de Riudoms i de la Colla Diables de Riudoms.

FOTO: Alba Mariné

Els vencedors de la segona edició del Concurs d’Enceses de Catalunya nan estat el Ball de Diables de Ribes-Colla Jove (Sant Pere de Ribes). En segona posició han quedat els Diables Voramar del Serrallo (Tarragona) i en tercer lloc, els Diables de la Creu Alta de Sabadell.

La segona edició del concurs ha aplegat uns 500 diables i 1500 espectadors a la plaça de l’Església de Riudoms. La competició ha estat precedida per un vermut electrònic, un dinar de germanor i una exposició a l’aire lliure. La jornada festiva ha acabat amb un sopar per a tots els participants i un concert a càrrec del grup musical Albercocks.

FOTO: Alba Mariné

Amb el concurs, la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya vol fomentar la qualitat artística de les colles i servir d’aparador de l’àmplia diversitat artística d’enceses del país.

Temas

Comentarios

Lea También