Els Mossos s'emporten de l'Ajuntament de Valls informació d'unes obres d'un immoble del casc antic

L'equip de govern ha emès un comunicat sobre la presència d'agents de la Policia Autonòmica aquest matí a la plaça del Blat.

15 diciembre 2017 12:58 | Actualizado a 16 diciembre 2017 13:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'Ajuntament de Valls ha emès un comunicat després de què el Diari ha avançat aquest migdia de què agents dels Mossos d'Esquadra havien entrat a l'Ajuntament en busca d'informació.

El comunicat explica que "avui al migdia els Mossos d’Esquadra han sol·licitat informació sobre un proveïdor i, després de comprovar la documentació, s’han endut còpia d’un expedient relatiu a una execució subsidiària d’obres en un immoble del Barri Antic de Valls, actuació sobre la que hi ha obert un contenciós administratiu".

El mateix comunicat explica que ñl’Ajuntament va realitzar aquestes obres de forma subsidiària a causa del mal estat en el que es trobava la casa.

Les fonts municipals remarquen que en cap cas s’ha produït ni registre ni escorcoll a les dependències municipals i que, com és habitual en aquests casos, des dels serveis jurídics municipals s’ha lliurat còpia de l’esmentat expedient.

"En aquest sentit, reiterar com sempre la màxima col·laboració de l’Ajuntament davant qualsevol sol·licitud d’informació de les autoritats", acaba el comunicat.

Els agents anaven de paisà i un cop han tingut la documentació que sol·licitaven han marxat cap a Tarragona.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari