Más de Tarragona

Els Pastorets Principals de Valls amplien el nombre de funcions amb una nova data

La setena representació es farà dissabte, a les 21 h

Montse Plana

Whatsapp
Escena d''Els pastorets principals de Valls', on el Garrafó i en Fredolic fan cagar el tió. Foto: Aj.  Valls / Pere Toda

Escena d''Els pastorets principals de Valls', on el Garrafó i en Fredolic fan cagar el tió. Foto: Aj. Valls / Pere Toda

Després de la bona acceptació que està tenint la representació dels Pastorets de Valls en el context del 15è aniversari del seu retorn al Teatre Principal, el Grup del Teatre Principal de Valls (GTP) ha decidit programar una setena funció que tindrà lloc aquest dissabte a les 21 hores.

Enguany Joan Martínez s’estrena a la direcció i ha volgut recuperar alguns passatges històrics i inèdits del text, dirigint-se cap a uns Pastorets més clàssics. L’escena d’obertura, per exemple, és una de les més tradicionals, la que va obrir el muntatge durant els primers anys de retorn al teatre. Com a novetat, en aquesta edició s’han arranjat alguns elements escenogràfics molt representatius, com el pou o les olles, i també se n’han creat de nous, com un teló pintat per a l’infern. Els incisos a l’actualitat i la crítica local hi segueixen presents.

Els pastorets protagonistes, en Garrafó i en Fredolic, i les seves parelles, Mariana i Sulina, condueixen l’obra entre escenes bíbliques i d’altres de còmiques, moltes d’elles acompanyades per cançons que compten amb l’orquestrina en directe. L’última representació es farà el dia 4 de gener, a les 18 hores.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También