Els Teatres de Valls aposten per espectacles catalans per al 2017

Lluís Soler, Emma Vilarasau o Jordi Bosch són alguns dels actors que passaran per la ciutat durant la propera temporada

19 mayo 2017 17:18 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La programació 2017 dels Teatres de Valls ja s’està començant a perfilar i, per ara, amb una forta aposta per espectacles d’autors catalans dirigits per directors també del país.

Fins al moment, s’han donat a conèixer les tres obres que configuraran l’abonament 2017: El bon pare , entre la comèdia i la tragèdia sobre les dificultats inherents a la paternitat amb un repartiment liderat per Lluís Soler; Avui no sopem , l’èxit de la temporada de tardor als teatres de Barcelona amb cares conegudes com la de Jordi Banacolocha; i Infàmia , una combinatòria d’actors consagrats com Emma Vilarasau i de joves promeses com Anna Moliner.

Aquests tres espectacles són els que formaran part de l’abonament 2017, que es posarà a la venda a partir del dimecres 14 de desembre «com a regal de Nadal i Reis», segons es destaca des dels Teatres de Valls, tot seguint «amb les bones experiències de les darreres edicions», s’afegeix.

L’abonament es podrà adquirir fins el 5 de gener a les taquilles centrals del Teatre Principal per 45 euros si es té carnet associat (tant el nou Carnet dels Amics dels Teatres de Valls com els anteriors carnets culturals que conservin vigència), i per 49 euros, sense el carnet.

L’horari d’obertura de les taquilles serà de 12 a 14 h i de 18 a 20 h. Els dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener, tan sols estaran obertes en horari de matí.


Actors amb noms consagrats
Lluís Soler, Emma Vilarasau, Jordi Bosch o Jordi Banacolocha són els noms d’alguns dels actors que passaran durant el 2017 per l’escenari del Centre Cultural. Concretament, el 19 de febrer, a les 18 h, arribarà a Valls El bon pare , el nou text de David Plana, un dels grans noms del teatre contemporani català, i ho farà de la mà d’un repartiment amb cares ben conegudes com la de Lluís Soler, Teresa Vallicrosa, Georgina Latre i Jaume Madaula.

L’abonament continuarà el 25 de març, a les 21 h, amb la comèdia Avui no sopem, dels dramaturgs Pep Anton Gómez i Jordi Sánchez i una posada en escena a càrrec de Jordi Banacolocha, Maife Gil, David Bagés, Susanna Garachana i Mercè Martínez.

L’última obra, Infàmia , es representarà el 13 de maig, a les 21 h. Aquest és l’últim treball de Pere Riera i conseqüència directa de l’anterior, Barcelona . En aquesta ocasió Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Anna Moliner i Francesc Ferrer seran els encarregats de portar a escena un text sobre el teatre dins el teatre.

Comentarios
Multimedia Diari