Els comerços de Montblanc obsequien amb flors i rialles

Reportatge. Els establiments van repartir 900 begònies als seus clients per fidelitzar-los i per donar el tret de sortida a la primavera

21 marzo 2018 12:04 | Actualizado a 21 marzo 2018 12:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

«Hem donat la planta de benvinguda a la primavera, mentre nevava», diu la presidenta de la Unió de Botiguers de Montblanc, Montse Guinovart.


Tot i el fred d’ahir durant tota la jornada, els comerços de Montblanc van obsequiar els seus clients amb diferents plantes i flors per tal d’incentivar el comerç amb l’arribada del bon temps. Sota el lema ‘Benvinguda primavera’. La flor escollida per regalar era la begònia i en van repartir 900 unitats. 


«La iniciativa és una forma simpàtica i original de premiar als clients la seva fidelitat i incentivar les compres i el moviment al centre comercial de Montblanc», explica. La campanya la van difondre per les xarxes socials. «Ens agrada celebrar la nova estació i regalar una flor, ja que cada any és diferent», comenta.


Montserrat Domènech, propietària de la floristeria Kursaal afirma que «la campanya agrada ja que la gent que no la coneix, no s’ho espera i s’emporta una sorpresa». La Maria Antònia, una de les clientes i veïna de Montblanc, assegura que «jo ja coneixia la campanya d’altres anys i m’agrada que facin això».

I és que aquest és el quart any que l’associació comercial de la vila porta a terme aquesta campanya de fidelització, que ja des dels seus inicis gaudeix d’una gran acceptació per part del públic i els establiments associats. «Té una bona acollida i per aquest motiu anem repetint-la any rere any», puntualitza Guinovart.


En aquesta edició s’ha incrementat el nombre de comerços participants. Van col·laborar en la campanya 38 establiments de la vila, nombre que representa més de la meitat dels associats a la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc. També el nombre de flors que es van regalar als clients va anar a l’alça significativament: 200 més que el 2017.


«Volem reforçar els vincles de confiança ja existents dels nostres establiments de proximitat amb els consumidors», remarca la presidenta.


Incentivar el comerç 
La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc es funda el 1979, amb l’objectiu d’incentivar el comerç de proximitat, promocionar la vila com a centre referencial de compres de la Conca de Barberà i defensar els interessos dels establiments associats.
Al llarg de tot l’any, l’entitat porta a terme un intens programa d’activitats destinades a incentivar les compres i donar el millor servei possible als seus clients. També és membre actiu del teixit social i col·labora amb els principals esdeveniments de Montblanc.

Comentarios
Multimedia Diari