Esquerra Republicana crea un consell assessor de cara al 14F

La cap de llista, Raquel Sans Guerra, vol «recollir les veus de l’experiència i el bagatge polític de persones referents del territori perquè tots i totes sumem en aquest projecte»

22 diciembre 2020 19:00 | Actualizado a 22 diciembre 2020 19:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Esquerra Republicana de Catalunya al Camp de Tarragona i el Baix Penedès ha celebrat avui la primera reunió, en format telemàtic, del <b>consell assessor de la candidatura al Parlament que encapçala Raquel Sans Guerra</b> de cara a les eleccions del proper 14 de febrer de 2021.

Aquest ens consultor pretén ampliar el camp de visió sobre el territori i el país a partir de les aportacions que fan els exdiputats i les exdiputades de les comarques tarragonines. 'Volem recollir les veus de l’experiència i el bagatge polític de persones referents del territori perquè tots i totes sumem en aquest projecte republicà d’esquerres', afirma la candidata.

La primera trobada ha reunit el reusenc <b>Ernest Benach Pascual</b>, President del Parlament de Catalunya entre els anys 2003 i 2010 i exregidor a Reus; el torrenc <b>Josep Bargalló Valls</b>, actual conseller d’Educació, diputat i exconseller en cap del Govern; el vallenc <b>Jordi Castells Guasch</b>, exdiputat i exalcalde de Valls entre els anys 1995 i 2001; el tarragoní <b>Sergi de los Ríos Martínez</b>, exdiputat entre 2003 i 2012 i exregidor a Tarragona, i l’arbocenca Teresa Vallverdú Albornà, exdiputada entre 2012 i 2017 i exregidora a l’Arboç del Penedès. També han acompanyat Raquel Sans els integrants de la llista <b>Carles Castillo Rosique</b> (número 4) i <b>Oriol Pallissó Balanyà</b> (número 6).

La cap de llista ha recordat que la candidatura de la demarcació de Tarragona està integrada majoritàriament per persones que venen del municipalisme i que representen totes les comarques, i que és una llista cremallera, com a garanties de '<b>suma i màxima representació per guanyar les eleccions al Parlament per primera vegada a Tarragona</b>'. Per aconseguir-ho, és essencial que les persones que formen aquest consell assessor 'aportin el seu gra de sorra' i que 'aprofitem el seu talent i la seva experiència i coneixements'.

En aquesta primera trobada s'ha parlat de com enfocar la campanya electoral en un context de pandèmia i crisi econòmica i social, i s’han començat a establir estratègies per aconseguir 'a partir del treball real i efectiu en equip' la victòria electoral el 14 de febrer, assegurant la màxima representació del territori en el Parlament de Catalunya i dins de les estructures del Govern del país.

Comentarios
Multimedia Diari