Ferit un motorista al xocar amb un cotxe a Tarragona

L'accident ha sigut aquesta tarda cap a les sis a la cruïlla entre la N-340 i la T-202 al barri de Ferran

14 julio 2017 16:59 | Actualizado a 13 noviembre 2017 18:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un motorista de 53 anys ha estat traslladat a l'hospital de Santa Tecla aquesta tarda després d'un accident de trànsit. Segons les primeres informacions la col·lisió s'ha produït a la intersecció entre la N-340 i la T-202, la carretera que arriba fins el barri de Ferran.

El xoc ha provocat que el conductor de la moto perdés l'equilibri i caigués a terra. La primera exploració mèdica parla de contusions a braços i cames, però sense descartar fractures.

Per aquesta raó s'ha traslladat amb una ambulància de les dues que han arribat a l'emergència cap a l'hospital tarragoní. Ha estat atès per un metge del SEM, tot i que després de l'exploració a la carretera, s'ha vist que el motorista estava conscient i que les lesions serien aparentment menys greus del que es pensava.

La Policia Local d'Altafulla ha estat la primera en arribar i ha regulat el trànsit en aquest punto mentres arribaven les dotacions de Mossos, Bombers i ambulàncies que han participat en aquest accident. 

Un cop atès l'home ferit i després de ser evacuat a l'hospital, s'ha netejat la via i s'ha restablert el trànsit en aquest punt de la xarxa viària.

Comentarios
Multimedia Diari