Ferits dos treballadors en una explosió en una fàbrica a la Riba

L'accident s'ha produït a les 15.10 hores a l'empresa paperera Gomà-Camps. Un dels ferits es troba en estat greu per cremades a l'Hospital de la Vall d'Hebron

19 mayo 2017 23:25 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una deflagració produïda per causes que encara s'estan investigant a l'empresa de fabricació de paper Gomà-Camps, de La Riba, ha causat dos ferits greus, segons han informat els Bombers de la Generalitat i Protecció Civil de l'Alt Camp.

Els Bombers han rebut l'alerta a les 15.10 hores d'aquest dijous. Un dels treballadors estava soldant i per causes que es desconeixen s'ha produït una explosió. L'empleat, de 58 anys, ha patit cremades de tercer grau (greus) a la cara i a les mans i de primer grau (lleus) a les cames. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) l’ha evacuat amb helicòpter fins a l’Hospital de la Vall d’Hebron, on hi ha la Unitat de Grans Cremats. L’altre treballador, que ha patit politraumatismes com a conseqüència de l’ona expansiva, ha estat traslladat amb ambulància a l’Hospital Joan XXIII en estat menys greu. L’home té 56 anys.

Quatre dotacions dels Bombers han donat cobertura al sinistre, realitzant la primera assistència i tasques de revisió, tot i que en arribar el foc ja havia estat apagat pels propis treballadors de l’empresa. També s'han mobilitzat dotacions mèdiques del SEM i agents dels Mossos d'Esquadra.

 

Comentarios
Multimedia Diari