Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ferran López dóna el relleu a Jordi Saltó a la presidència del Ball de Diables de Vila-seca

La junta del Ball de Diables de Vila-seca creix per encarar el 30 aniversari

Diari de Tarragona

Whatsapp
Ferran López i Jordi Saltó. FOTO: Ball de Diables de Vila-seca

Ferran López i Jordi Saltó. FOTO: Ball de Diables de Vila-seca

L’Assemblea General Ordinària del Ball de Diables d’enguany ha comportat alguns canvis i adaptacions per a l’entitat vila-secana. Després d’un any 2018 en què s’ha presentat en societat el Ball de Diables Infantil de Vila-seca, els nous tabals tradicionals de l’entitat i els nous vestits de roba pintada; l’any 2019 portarà l’entitat cap al seu 30è aniversari. Tot plegat és una prova més de l’intens creixement social i en activitat que viu l’entitat vila-secana.

FOTO: Ball de Diables de Vila-seca

Per encarar aquesta efemèride i les activitats que el Ball organitzarà, la Junta es renova de forma provisional (l’any 2019 celebrarà eleccions ordinàries) i incorpora nous membres fins a assolir el màxim que preveuen els Estatuts (10).

El canvi més rellevant és el relleu en la Presidència. Després de 7 anys i mig, Jordi Saltó dóna el relleu a Ferran López al capdavant de l’entitat. Un relleu que Saltó ha definit com a “normal i amb naturalitat, sense cap malentès”. També deixa la Junta Directiva Jordi Martí, per motius de conciliació personal.

És important remarcar que part de l’equip anterior continua, dedicat ara en part a transmetre coneixements a les noves generacions del Ball. S’hi mantenen Robert Redón, a càrrec de la tresoreria de la Colla; Eloi Alcaide, a càrrec de la secretaria i la comunicació; Albert Jordan, a càrrec de la secció de tabals; Laura Redón, a càrrec de la secció infantil; i Pineda Saltó, a càrrec del material i la logística.

Les incorporacions, amb vocació de relleu i canvi generacional, són: Jose Ángel Guerrero, a càrrec dels correfocs i la pirotècnia; Teddy Molina, com a segon responsable de tabals; Rafa Rubio, com a segon responsable de tresoreria; i Arnau Jordan, com a segon responsable de pirotècnia.

Tots aquests canvis han de permetre al Ball una millor i major organització que, s’espera, es tradueixi en unes actuacions més lluïdes i una activitat més constant al municipi i arreu.

Temas

Comentarios

Lea También