Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Franja de protecció d'incendis a la Móra

Les obres, coordinades per la conselleria de Protecció Civil, seran executades per l’Associació Aurora.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Els treballs creen una franja neta de 25 metres d'amplada per evitar incendis a la urbanització de la Móra.

Els treballs creen una franja neta de 25 metres d'amplada per evitar incendis a la urbanització de la Móra.

Aquesta setmana han començat els treballs de neteja forestal i la creació d’ una franja de protecció d'incendis a la urbanització de la Móra, en concret en una finca municipal situada entre els carrers Baix Empordà i Conca de Barberà, al costat de les pistes esportives d'aquest barri de llevant de Tarragona.

Els treballs, coordinats per la Conselleria de Protecció Civil i executats per l'Associació Aurora, consisteixen principalment en l'eliminació i poda selectiva de mates de llentiscle, la retirada de cordons de terra i runa existents i la retirada de tots els arbres secs o perillosos fins a deixar una distància mitjana de cinc metres entre arbres.

Tot plegat ha de permetre la creació d'una franja perimetral de protecció d'incendis forestals de 25 metres des d'aquesta finca fins a la tanca de les habitatges dels voltants.

Finalitzades les tasques forestals es procedirà a la col·locació de dos cartells informatius per recordar que està prohibit fer qualsevol tipus d'abocament il·legal.

Temas

Comentarios

Lea También