Gastronomia, art, cultura i música a la Vinitfest

Festa al celler cooperatiu. La novetat d’aquesta 7a edició celebradala nit de dissabte va ser el concurs audiovisual Adernats Se7graus

02 julio 2018 09:28 | Actualizado a 11 octubre 2018 12:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La nit de dissabte a diumenge va ser llarga al celler modernista de la Vinícola de Nulles, ja que la setena edició de la Vinitfest Adernats va complir totes les expectatives, amb l’assistència de 550 persones i amb les entrades exhaurides ja un dia abans.

Una llarga cua de públic a l’entrada va obligar a retardar l’inici de la festa programada a les deu de la nit. A l’escenari principal, Joan Castellví, director general d’Adernats, va ser l’encarregat de donar la benvinguda al glamurós públic, per brindar amb l’equip organitzador de la Festa Major del Vi, i afirmar que «amb el concurs audiovisual Se7graus hem volgut establir sinergies entre el món empresarial i els joves creadors audiovisuals». 

Un objectiu que va remarcar Adam Albert, responsable de màrqueting i comunicació de l’entitat cooperativista, assenyalant que el certamen «constitueix una plataforma per donar a conèixer aquests creatius en l’àmbit de tot el territori català».

A continuació la presentadora vallenca Violant Llopis va passar per pantalla els sia espots promocionals del vi i el cava, d’un minut de durada aproximadament cadascun, seleccionats de les vint obres que s’havien presentat a concurs. 

El premi Adernats del jurat estava dotat amb 500 euros; el premi CaixaBank, amb dotació de 200 euros, que va ser votat pel públic durant la nit; i el premi Vintacap, també de 200 euros, serà escollit durant aquesta setmana a través de les xarxes socials.

Val a dir que aquest concurs adiovisual Adernats Se7graus, pioner a les comarques de Tarragona, agafa el nom de la temperatura a la qual se serveixen els vins mediterranis a l’estiu.

Seguidament la música de Wax & Boogie i MurMur va ambientar la vetllada mentre el públic anava gaudint de la vesant gatronòmica de l’esdeveniment per realitzar fins a set degustacions dels millors vins i caves Adernats, maridant els sis tastets elaborats per reconeguts restaurants i establiments de l’Alt Camp, repartits en punts del celler i exteriors. 

En un moment determinat de la nit hi hagué ocasió, a la sala del Tempus, de tastar com a primícia un nou vi i cava Adernats que serà presentat el proper més d’octubre.

Cinema dels anys 20

L’accés a la part alta del celler, damunt les tines, va permetre admirar la bellesa arquitectònica de l’edifici i l’espai ARTcades, que acull l’exposició de mitja dotzena d’artistes emergents del territori.

La festa es perllongà fins a les 4 de la matinada d’ahir diumenge, amb la barra d’hamburguesa nullenca, la de mojitos i gincava, la música de l’espai Vinilfest amb el punxadiscos Joan Reig i l’actuació de Dejota Caspa.

En definitiva, la Festa Major del Vi ha esdevingut, un any més, la fusió de cultura, gastronomia, art i música, i aquest cop com a eix temàtic el glamurós cinema dels anys 20.

Comentarios
Multimedia Diari