Incendi en el soterrani d'una casa de Santa Coloma de Queralt

Els bombers han tingut molts problemes per accedir fins a l'immoble perquè els carrers són estrets

18 febrero 2018 11:43 | Actualizado a 18 febrero 2018 12:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Minuts després de les onze d'aquest matí s'ha declarat un incendi en el soterrani d'un immoble de Santa Colma de Queralt (Conca de Barberà). El foc ha provocat una gran fumera. Fins el lloc dels fets s'han traslladat cinc dotacions de Bombers.

El sinistre s'ha localitzat en el número 7 del carrer Forn de Baix, una casa que dona a dos carrers. Els veïns han detectat gran quantitat de fum al carrer i han alertat els bombers.

Els equips d'extinció han tingut primer molts problemes per arribar fins a la casa -que té planta baixa i tres de superiors- ja que els carrers són molt estrets. Finalment, una dels vehicles ha pogut arribar fins a l'indret.

Els bombers han entrat i inicialment es desconeixia on estava el foc perquè tot era fum. Finalment l'han localitzat al soterrani, on han cremat bosses de plàstic i diaris.

A les 12.21 hores, els bombers han donat per sufocat l'incendi, que no ha causat danys personals ja que a l'immoble no hi havia ningú. Posteriorment els bombers s'han dedicat a ventilar l'edifici.

El foc no ha provocat danys estructurals a l'edifici. En les tasques d'extinció han participat dues dotacions de bombers de Santa Coloma de Queralt, una del parc de Montblanc i dues de la Regió d'Emergències.

Comentarios
Multimedia Diari